Windows XP PRO לא מזהה פאלם TE

בן331

New member
Windows XP PRO לא מזהה פאלם TE

היי, Windows XP PRO לא מזהה את הפאלם טאנגסטן E שלי, ולכן אני לא מצליח לסנכרן. קראתי את הפתרון המוצע ב FAQ אבל לא הבנתי איך אני מתקין את הדרייבר ידנית? מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? תודה, בן.

AYELET1

New member
מה כוונתך לא מזהה ואיזה פתרון

קראת ב-FAQ? מה קורא כשאתה לוחץ סנכרון? יש תגובה? יש הודעה? תן מה שיותר פרטים

בן331

New member
פרטים נוספים

הכוונה ש Windows לא מעלה את New Hardware Wizard כלומר לא מתקין דרייבר לפאלם. כתוצאה מכך, כאשר אני מנסה לסנכרן מופיע ההודעה הבאה בפאלם: Your handheld pc could not establish connection with the desktop. Check setup and try again. ב FAQ מופיע הפתרון הבא: "לאחרונה התקנתי win xp pro .הבעיה היא שה-xp מסרב לשוחח עם הפאלם, או בעברית פשוטה להסתנכרן איתו. מה עושים? / AYELET1 19/04/03 מוסכם על דעת אלי, הקולונל ואדם, שהפתרון איננו הגיוני בעליל, אך הוא עובד הלכה למעשה
, ולפיכך מומלץ לנסות אותו. הפתרון: 1) התקנת פאלם דסקטופ 4.1. 2) הפעלת ה-hotsync ולחיצה על כפתור הסנכרון. 3) בצע ידנית התקנת דרייבר, תוך כדי כך שהפאלם מנסה לסנכרן. הדרייבר נמצא בספריה בה התקנתם את הפאלם בספריית שמנה בשם usb driver " לגבי 3), איך אפשר להתקין את הדרייבר ידנית? תודה על כל עזרה, בן.

AYELET1

New member
רגע... התקנת פאלם דסקטופ?

יש לך בדיסק שקיבלת עם הפאלם וגם באתר פאלם (מדובר בתוכנה חינמית)

בן331

New member
נו כמובן..

הרי לא הייתי מנסה לסנכרן בלי הפאלם דסקטופ.....

קובביס

New member
התקנת USB

לאחר התחברות הפאלם לUSB, באם אתה לא יכול להסתנכרן, אז מופיה במסך המחשב סמן של USB והמחשב מחפש את הדרייבר המתאים. עלה (עם העכבר) על הסמן, לחץ עליו ויופיע מסך דרכו תוכל להורות למחשב את הכתובת של הדרייבר המתאים (המקום בו מותקן PALM) קובי

בן331

New member
עדכון

זה בדיוק העניין! שלא מופיע הסמל של USB. בכל מקרה, שלחתי מייל לתמיכה של פאלם וקיבלתי לינק לאתר התמיכה, ממנו ניתן להוריד התקנה ידנית של דרייברים. התקנתי את הדרייבר ידנית ועכשיו זה עובד מצויין. תודה לכל העוזרים. לינק להתקנת ידנית של Palm USB Kit Drivers for Windows XP: http://www-5.palmOne.com/uk/en/support/downloads.html

למעלה