Windows XP

כפיר+

New member
Windows XP

יצאה כבר הגרסה החדשה של ווינדווס? מישהו ניסה אותה? אם כן, טובה יותר/פחות? ומה השינויים?

לא ניסיתי אבל...

השינוי הגדול בה זה המראה. המערכת תיראה יותר כמו הדפדפן של MSN (או לחילופין מערכת ההפעלה החדשה של APPLE - MACOSX) יותר ציבוענית וחיה. אם אני לא טועה, היא גם תהיה שילוב של שני מערכות ההפעלה NT והשנייה
עם כל הגרפיקה שתהיה בה...היא דורשת גם מחשב חזק יותר.

rubaja

New member
יש לי

אני כבר התקנתי את ה WINDOWS XP FINAL. קןדם כול - תופסת המון מקום הHD. המערכת הזו אמורה להחליף את שתי סוגי מערכות ההפעלה ה 98/ME ואת ה - 2000/NT . המערכת הרבה יותר יציבה - LW לא נפלה מאז. ה OPEN GL עובד יותר מהר. יש כמה תוכנות שעדיין לא תומכות ב XP כגון - WIN ON CD ועוד. בנוסף יש לי כניראה איזה DRIVER שמפריע או לא מתאים ל XP והיא מדי פעם עושה לי BLUE SCREEN כתוצאה מהחוסר התאמה - עדיין לא עליתי עליו אבל אני מקווה לפתור את הבעיה - דורש מימני לעשות SAVE כל חצי שנייה. למי שלא אוהב להתעסק ולשנות דברים במחשב שישאר עם המערכת שלו - מומלצת מערכת שמבוססת 2000 או למי שבאמת עוסק רק בתלת מימד ולא אכפת לו לא לשחק שיעבור ל NT - שום דבר שם לא נופל!!

3Dennis

New member
אני לא מבין. ../images/Emo4.gif

איזה WINDOWS הוא הכי טוב לעבודה עם תלת-מימד
WINDOWS XP או WINDOWS 2000
אתה אומר ש-XP הוא גם NT
כמו WINDOWS 2000

אני שונא את מיקרוסופט ../images/Emo70.gif

לא אוהב אותם לא אוהב את המוצרים שלהם וטוען שכל הWINים שלהם דפוקים! בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני טס מהם לAPPLE. עכשיו, אחרי הנאום הקצר הזה...אני בכל זאת ממליץ על WIN2000...למה? כי למרות כי הנאום שלי אני טוען שהגרסא הזו מעולה! עובדת חלק ובלי שום בעיות. נכון שמשחקי מחשב לא עובדים עליה (הרוב) אבל נתגבר
חוץ מזה ניתן להתקין בנוסף אלייה את WIN98 או כל WIN אחר...כך שאין שום בעייה.

Druyanizem

New member
אני לא מסכים

יש לי win2000 וכל המחקים עובדים עליו טוב מאוד

והמחדדים? ../images/Emo6.gif

סתם סתם...
היו אצלי לא מעט משחקים שלא פעלו... בכל מקרה, WIN2K נועדה בשביל תוכונות ואינטרנט בעיקר. וכמו שאמרתי ניתן להתקין בנוסף גם WIN98 כך שזה לא ממש משנה.

כפיר+

New member
יש לך

את הגרסה הביתית או הפרופשיונאל? ומה כל כך טוב בה?

למעלה