WINDOWS
N noam01234 New member 17/9/02 #14 Mac OS X בגלל שאף אחד לא הזכיר ואני לא כופר, אני צמתי (אז מה אם הייתי באינטרנט וראיתי סרטים)
T tzimi New member 17/9/02 #15 זה לא נקרא לצום...../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif בכלל לא הייתה לי בעיה עם הקטע של הלאכול\לשתות... הייתה לי בעיה לא להיות במחשב ולא לראות טלויזיה יום שלם...
זה לא נקרא לצום...../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif בכלל לא הייתה לי בעיה עם הקטע של הלאכול\לשתות... הייתה לי בעיה לא להיות במחשב ולא לראות טלויזיה יום שלם...
N noam01234 New member 17/9/02 #26 לא יודע אם זה קשור ליום כיפור אבל נראה שנדפק לי היום הכרטיס מסך (Gforce 400 Dualhead 32M), אני רואה פסים סגולים לאורך המסך, הוא כבר עשה את שלו - מחר נחליף זה סתם צירוף מקרים או שזה בגלל שהשתמשתי במחשב ביום כיפור?
לא יודע אם זה קשור ליום כיפור אבל נראה שנדפק לי היום הכרטיס מסך (Gforce 400 Dualhead 32M), אני רואה פסים סגולים לאורך המסך, הוא כבר עשה את שלו - מחר נחליף זה סתם צירוף מקרים או שזה בגלל שהשתמשתי במחשב ביום כיפור?
T tzimi New member 17/9/02 #31 פרויד אמר שאין צירופי מקרים..../images/Emo108.gif (אני חושב שזה היה פרויד אבל לא בטוח, בכל מקרה איזה מישהו חכם אמר את זה... )
פרויד אמר שאין צירופי מקרים..../images/Emo108.gif (אני חושב שזה היה פרויד אבל לא בטוח, בכל מקרה איזה מישהו חכם אמר את זה... )