winmodem עם דרייברים ללינוקס

ReFleX

New member
winmodem עם דרייברים ללינוקס

טוב , אז ככה , יש לי לינוקס ווינדוס על אותו מחשב , עכשיו , אני פועל עם winmodem של : Conexant / Rockwell , עכשיו , מצאתי שתי תוכנות ששוחררו כדי שהמודם הזה יפעל על לינוקס , תוכנה אחת בשם : hsflinmodem-4.06.06.01mbsibeta01121400.tar והשנייה : pci_56k_v2.2.16 , משהו כזה , הראשונה לא פועלת לי בכלל , והשנייה , כאשר אני מנבסה להיתחבר עם kppp זה אומר לי looking for modem או משהוא כזה , וזהו , זה ניתקע , מיקודם , ליפני שהתקנתי את התוכנה זה היה אומר לי : sorry modem is busy מישהו יכול לעזור ???

mikeoreli

New member
פיתרון

תבדוק באתר של יצרן המודם, אולי תמצא שם דריברים. אם לא, כנס לאתר www.olitec.com ושם תמצא את הקבצים לפני סוג ה kernel שלך. ותפעיל את הקובץ ins_all. ואז תשתמש ב kppp . תפעיל תוכנה זו כל פעם מחדש אחרי שאתה מפעיל את הלינוקס. דבר שני, והכי חשוב. לי יש שני מודמי תוכנה, אחד של אזטק ושני של זולטריקס, אל תשאל למה. שניהם פועלים באותה הטכנולוגיה והכל אותו הדבר, רק שהמודם מאזטק עבד עם הקבצים של olitec והזולטריקס לא. דבר שלישי ואחרון. פעולה זו של התקנה של המודם תוכנה, מצריכה הרבה שעות עבודה ותסכול, ובדיקה של כל מני מאפיינים של המודם. "למזלי", בזמן שהתקנתי את המודם, לא היה לי מה לעשות והיה לי הרבה זמן להתעסק עם השטות הזו. וחוץ מזה, יש גם כמה ספקי אינטרנט שלא תומכים בחיבור מלינוקס, אז תבדוק גם את זה.

למעלה