WIP חללית למשחק

tapas tapas

New member
WIP חללית למשחק

בלי טקסטורת NORMAL MAP. עם טקסטורת SPECULAR, REFLECTION וצבע. החלון והאגזוז עדיין לא נצבעו. מרונדר בזמן אמת. מה דעתכם?

מספר הערות

ראשית- הייתי ממליץ לך הסתכל על תמונות של חלליות - המבנה שלך חלק מידי ואחיד מידיי וללא תבליטים. שנית - הטקסטורה שלך לא תורמת למודל ודיי מפריעה לו.... (שוב..הייתי ממליץ לך הסתכל על תמונות של חלליות.)

tapas tapas

New member
מה רע בטקסטורה?

איזה תבליטים אני צריך? זו חללית חייזרית, אז היא לא צריכה להראות כמו כל החלליות של בני האדם שרואים בסרטים.

sasonando

New member
נראה נחמד ומקורי

בתור חללית של חייזרים לא הבנתי כ"כ מה הולך עם הטקסטורה באחורה של החללית (או שזה הקדימה...?) ולמה התכוונת "רונדר בזמן אמת"? זה צילום מתוך המשחק?

מיכאל ג

New member
לצערי אין לי דברים טובים להגיד

החללית לא נראית מרשימה במיוחד. קשה להבין מאילו חומרים היא עשויה ב"מציאות". הצבע שלה לא הכי נעים, חסר לה פירוט שיראה על קנה מידה או פונקציונליות נוספת, והצורה לא הכי מקורית.

tapas tapas

New member
הנה התקדמות

לצערי אין לי את כל הזמן להשקיע במראה של החללית הזאת, אז זה פחות או יותר יהיה המראה הסופי שלה. אולי אני אעשה שינויים בהמשך. החללית מרונדרת בזמן אמת, הכוונה שזה מוצג בDIRECTX ולא רינדור מראש של תמונה בתוכנת תלת מימד.

tapas tapas

New member
דבר נוסף

חסר עוד חלק שיחובר בין שניי ה"זרועות" הקידמות, החלק הזה ינוע אחורה וקדימה וירה כדורי פלסמה(אנע ערף) כמו רוגטקה.

כפי שכתבו לך קודם ....

חוסר הפרטים בחללית והצבעוניות שלה (אשר " עם כל הצער שבדבר" דומה לגמבה) לא מוסיפה או בכלל תורמת לחללית שלך. אני לא פריק גדול של סדרות חלל - אבל אני יכול להמליץ לך לצפות בכמה סדרות בשביל לקבל רפרנס טוב .....

tapas tapas

New member
הנה ניסיון לשיפור

איזה עוד פרטים כדאי לשים? האם זה מחסור בפרטים בטקסטורה?

למעלה