WIP - מפלצת..

bolit

New member
WIP - מפלצת..

היי.. עבודה חדשה שהתחלתי לא מזמן, בעיקרון זה ההתחלה של הפנים.. יש עוד עבודה.. משהו לא מסתדר לי עם הלסת שלו, הקטע שמרוב שהסתכלתי על זה כל כך הרבה זמן אני כבר לא מוצאת מה טוב ומה לא טוב שם.. מה אתם חושבים?

Redjest

New member
היא טובה מאוד

מה שאולי הייתי משנה זה להגדיל את השיניים.(אולי זה רק אני אהל קשה לי לדמיין מפלצת בלי שיניים גדולות וחדות)

h u s k y

New member
אז אולי כדאי שתסתכלי שוב

בוידיאו של digital tutors ותראי איך עשו את זה שם...

bolit

New member
כן אני עובדת עם זה

צמוד אבל עדיין לראות ולעשות זה שני דברים שונים..

h u s k y

New member
אל תנסי ללכת בדיוק על מה שהם עשו שם

לדעתי הבעיה המרכזית היא שמפלצת כמו שלך נראית ממש לא אורגנית, הכל שם קווים ישרים ומשטחים ישרים, תנסי לתת קצת נפח לשפתיים וקצת אי דירויות בגובה של הפוליגונים בכל הפרצוף, זה לפחות יקנה לה קצת אישיות.

bolit

New member
כן..

היא באמת נראית מרובעת כזאת.. לא עדיף ללעצב אותה קצת יותר ב-SUB D? זה פשוט נראה לי קל יותר..

h u s k y

New member
אני לא עם מאיה אז אני לא רוצה להטעו

ת אותך, תשאלי מישהו שמבין במאיה :)

Keminshu

New member
מפלצות זה עניין עדין :)

התחלה מאוד מבטיחה. כמה הערות בנוגע לעיצוב. אני דוקא אוהב את ה"פלטות" של החניכיים, כשראיתי את המודל בהתחלה חשבתי שהוא חלקו, או כולו ממתכת "חיה", מה שהופך אותו למקורי ומעניין יותר. אני מסכים שהוא צריך יותר שיניים (תחשבי על משור חשמלי עם שיניים באורך לא אחיד). כדאי, לדעתי, לעשות את הלסת התחתונה גדולה מהעליונה - מסנטר "חלש" ל "חזק". כל סוג של קרניים בעולם (מלבד אלו של קרנף), יוצאות מצידי הראש (או קצת למעלה), נכון לעכשיו הקרניים יוצאות אחורה מידי (שוב ותמיד - לדעתי), למרות שיכול להיות שזה אפקט שנוצר בגלל שהראש עוד לא גמור. אני תמיד בעד מפלצות.

bolit

New member
...

כן, משהו עם הקרניים באמת לא מסתדר לי.. נראה שאני פשוט אעיף את אלה ואבנה אותם מחדש.. אני מקווה שכשאני אסגור את הראש שלו זה יראה פחות "מעוך"..

teasider

New member
רגע , זה לא הבחורצ'יק כאן ?

http://digitaltutors.com/store/image.php?productid=88 אם לא , נראה מאוד דומה.

למעלה