Wip - Scorpion

VooLKan

New member
Wip - Scorpion

הנה עבודה חדשה שהתחלתי. אני חושב שעקרבים הם יצור ממש מגניב ויצא לי לראות ברשת רק עקרבים אחדים שמודלו בתלת אז החלטתי לתת לזה ניסיון. אני בשלב קצת מתקדם, כבר הספקתי לשים עליו מפת דיפלייס מזיבראש (פעם ראשונה שאני משתמש במפת דיספלייס מזיבי, מזל טוב לי :]). בהמשך אני הולך לתת לו ריג פשוט ולמקם אותו באיזה סצינה.

eldarinn

New member
nמוצלח מאד

גם בחרת טקסטוקה מעניינת. מה שכן כדאי לבדוק רפרנס לצבתות, יצרת אותן נפוחות מדי לדעתי.

VooLKan

New member
אממ

אין לו עדיין טקסטורה, זה רק דיספלייסמנט כרגע. בקשר לצבטות יש עקרבים (לפי רפרנסים) עם צבטות גדולות כאלה וגם אם הגזמתי קצת זו הייתה הכוונה, לתת לו מראה קשוח כזה :).

VooLKan

New member
פוזה נסיונית

הנה פוזה נסיונית שעשיתי, הריג הוא התחלתי ואני כנראה אתחיל מחדש ואנסה ללמוד כמה שאפשר ולייסם כמה שיותר בעקרב, אני לא מחפש משהו מפואר אלא ריג פשוט יחסית שיאפשר לי למקם אותו כרצוני ואפילו אולי לעשות איזה אנימציה קטנה בהמשך. אם מישהו יכול לקשר אותי למדריך לריג במאיה טוב שיתן לי את הכלים הבסיסיים אני אשמח.

VooLKan

New member
עוד פוזה

עוד פוזה, אפשר לומר שדי סיימתי עם הריג לבחור. תודה רבה לWIZ (אורי) על העזרה הרבה עם הריג.

h u s k y

New member
נראה טוב, אולי תנסה לעשות את

הזנב יותר דומיננטי קצת? הדבר הכי מפחיד בטח בעקרב חוץ מהצבתות זה בטח הארס בזנב, לדעתי תן לו תנוחה יותר מאיימת קצת, תדגיש אותו.... אולי תנסה גם לעמעם (blur) את ההשתקפות על הקרניים ממש קצת? נראה מעולה אחי.

aglinik

New member
למה לא עושים ילדים ברחוב?

כי כל אחד נותן עצה... עצתי, בניקל וכרום. מין עקרב מכונה, ותן לו ללכת כבר אני רוצה שהוא יחלוף פה בהליכה לרוחב המסך עוד 48 שעות צא לדרך... כבר בנית ריג לא ? אל תבזבז שניה על מידול נוסף

SpaceMonk

New member
ניקל וכרום מין עקרב מכונה ?

אתה כל כך שנות ה90 וממש לא מקורי

artlife

New member
באיזו תכנה?

איזה יופי של מידול :) באיזו תכנה השתמשת?

למעלה