WIP

mad ox

New member
דווקא 2 רגליים יהיו יותר יפות עליו

לפי דעתי כדאי שיהיו לו 2 רגלייים מכיוון שזה יהפוך אותו ליותר "חמוד" ומתקשר . רגל אחת או שנותנת לו אסוציאציה של נכות או שגורמת לו להראות כמו איזו כוס או קישוט שולחני. בנוגע לינשוף , אם לא הייתה כותב שזה אמור להיות ינשוף לא הייתי מזהה לבד. צריך לתת לו עוד כמה סימני הכר של ינשוף . אז נכון שהעיניים שלו גדולות , אבל האוזניים ממש לא דומות לאלו של ינשוף . הרעיון הכללי חמוד מאד , ושיהיה בהצלחה.

RoiRoi88

New member
עצה שלי... ../images/Emo67.gif

תן לו גבות ענקיות כאלה.. זה יגרום לו להיראות כמו ינשוף

כפי שניתן לראות ב WIRE

גבות גדולות מתוכננות, וכך גם פלומה שתוחמת את הפנים במסגרת כהה כפי שיש לינשופים. מתוכנן גם שיער מהאוזניים, ובכלל- אני מתכוון לגרום לו להראות כמו זקן נרגן. על הרגל האחת אני לא מוותר- כל האופי של הדמות יהיה מבוסס על הנכות הזו

נראה לי שהוא קצת עייף

עשית לו עיניים די סגורות וזה משווה לו מראה קצת חתולי וקצת עייף, אם זה המראה שאתה מחפש אז סבבה אבל אני חושב שהמאפיין העיקרי של ינשופים זה עיניים גדולות עגולות. את הרגל האחת הייתי משאיר אבל מקצר אותה מאוד, אם אתה מחפש מראה זקן, אז הייתי הולך על נמוך או שפוף ורגל ארוכה וגאה נראה לי שסותרת את זה. וגם עוד פעם העניין הוא שלינשופים במציאות יש רגליים קצרות למדי. חוץ מזה נראה סבבה, מידול פשוט ונקי.

העיניים הסגורות

זה רק למצב ההתחלתי. ככה יותר קל לי למדל את העפעפים. בנוגע לאורך הרגל- היא תקוצר.

eldarinn

New member
נוסטלגיה ../images/Emo6.gif

מזכיר מאד את הדמות המצויירת בשחור לבן שהיתה בקטעי מעברים ברגע עם דודלי או פיסטוק בגרסאת שחור לבן. מישהו יודע על מה אני מדבר?

איך שהוא אני תמיד מחזיר

אותך לשידורי הערות הראשון בטלויזיה של סוף שנות ה 70. לא יודע, אולי באופן תת-סיפי החשיפה המוקדמת הזו לרגע עם דודלי עיצבה אותי למה שאני כיום כאדם מבוגר.

איך שהוא אני תמיד מחזיר

אותך לשידורי הערוץ הראשון בטלויזיה של סוף שנות ה 70.לא יודע, אולי באופן תת-סיפי החשיפה המוקדמת הזו לרגע עם דודלי עיצבה אותי למה שאני כיום כאדם מבוגר.

למעלה