WIP

WIP

שאני עושה בעזרת טוטוריאל של 3DS MAX 6. אני כבר קרוב לסיום המידול. העבודה לא יצאה לי בדיוק כמו שרציתי, ובגלל זה לא הייתי כל כך מרוצה בהתחלה (רציתי שהיא תצא דומה יותר לדוגמה של הטוטוריאל). אבל, כשראיתי שאני לא מצליח בדיוק אותו הדבר, אלתרתי קצת והשתמשתי במדריך רק בתור קו מנחה כללי. הדמות כמובן אמורה להיות קריקטוריסטית. היא לא אמורה להעביר כל מסר, עשיתי את הטוטוריאל רק לשם לימוד ורכישת טכניקות חדשות. מה דעתכם?

בעייה ביד

כמו שאתם רואים לא הצלחתי ביותר במידול היד. רציתי לדעת אם יש למישהו פה טיפים למידול יד (רפרנס לא כל כך עזר לי במקרה הזה). או אולי טוטוריאלים של מידול יד (לא הזה של התוכנה). בתודה מראש

לא

כפי שכתבתי, לא עשיתי את הדמות הזאת עם רעיון מסוים, אלא כדי ללמוד כלים וטכניקות חדשות של מידול (3ds max).

ilankt

New member
האמת? הדבר היחיד שנראה נורמלי

זה הראש. אני לא מתכוון להעליב או שום דבר, אבל אני הייתי מוחק את הידיים והרגלים ומתחיל מחדש.

זה בסדר, תודה

זו הדמות הראשונה שלי, אז ציפיתי שיהיו בעיות כאלו. בכל אופן, זה לא העליב אותי בכלל, גם לדעתי יש הרבה מקום לשיפור

הטטוריאל הזה ממש לא משהו

גם אני עשיתי אותו בזמנו, וגם לי יצא משהו שיותר דומה לתרנגול הודו מיוחם. בקשר ליד - יש טטוריאל בתוכנה עצמה של יד CLAW, שמתאר די איך עושים את כף היד. אבל כמו שזה נראה, הבעייה שלך היא לא איך לעשות את כף היד עצמה. זה לא שהאנטומיה שלך לא נכונה, או שהעור לא נכון. אין לך מספיק ניסיון במידול, רואים שאתה לא מצליח להשתלט על כל הורטיסים שמתעופפים לכל כיוון. ושוב, זה מובן כי הטטוריאל די מחורבן. אז מה כן לעשות? לך לאתר www.3dbuzz.com תוריד את כל הסרטונים של 3DSMAX. בעוד שהראשונים הם די איטיים, ומהווים מעין מבוא, הם גם חשובים. ושלושת האחרונים כבר מלמדים אותך ממש איך ליצור דמות, מההתחלה עד הסוף, בעזרת סרטונים מושקעים. אני יכול להגיד על עצמי שעליתי בכמה רמות מאז שצפיתי בסרטונים האלה, לפחות מבחינת המידול. אז העצה שלי - תעזוב את האבו-נפחא ותעבור לסרטוני הוידאו האלה.

ראיתי את הטוטוריאל של היד בתוכנה

אבל היד ההיא לא אנושית. הייתי יותר מעוניין ביד אנושית. בעייה עם 3DBUZZ - מאז שהם החליפו עיצוב, שיפרו ועברו שרת אני לא מצליח להתמצא. תוכל לשלוח לי קישור לסרטים האלה? אגב, היד של הדמות הייתה אמורה להיות בעלת שלוש אצבעות בלבד (אבל לא כאלה מעוותות ומוזרות). בכל אופן, תודה

טוב, מצאתי את המקום ונרשמתי ל3DBUZZ

אבל משום מה כשאני נכנס למדור של 3DS MAX בעמוד DOWNLOADS אז כתוב לי על רקע לבן רק "Could not get login ID". מה הבעייה? מה אפשר לעשות?

צריך להירשם

בצד ימין למעלה אתה צריך להכניס את ה- LOGIN והסיסמה שלך. בפעמים הראשונות זה לא נכנס אוטומטית לחשבון שלך. תכניס את הפרטים, ואז כשתחזור לעמוד של 3DS, לך לDOWNLOADS. משם כבר תמצא את הדרך.

עשיתי לוגין

אני רשום, משום מה עדיין לא קיבלתי מהם את המייל של הרישום, קיבלתי מאז שנרשמתי רק מייל מאתר שנקרא worldnet.att.net או משהו כזה, ויש בו zip שהאנטיוירוס זיהה בו וירוס... אז לא פתחתי את הZIP, למרות שהנושא של ההודעה היה רישום לאיזה משהו. שלחתי גם אימייל לצוות 3DBUZZ והם עוד לא ענו לי.

למעלה