WIP....

yupy9

New member
אז ככה-

הצללים מאוד יפים ועדינים - נראים טוב. הדשא- נראה מצויין! את הרקע השחור- אתה חייב להחליף דחוף! והמדרגות - יש איזו בעיה לא? הן חצי מרחפות או שאני מדמיינת? בסה"כ נראה ריאליסטי למדי!

linzer

New member
תודה

אז ככה כמו שאמרתי זה WORK IN PROGRESS אז ככה שזה עוד לא גמור את הרקע השחור בוודאי שאני לא אשאיר (לא עשיתי את כל העבודה הזאת בשביל להשאיר רקע שחור:)) המדרגות לא מרחפות זה נראה ככה בגלל השינוי בטקסטורה של הרצפה (שיתוקן בהמשך) בכל אופן תודה על התגובה

eldarinn

New member
הדשא באמת נראה טוב מאד

אבל צריך צפיפות גבוהה יותר. כמו כן רצוי לשים ברקע של הדשא (במשטח שממנו הוא יוצא ) צבע כמו של הדשא רק יותר כהה. המשטח בטון נראה טוב אבל מחולק לריבועים ונראה לי שעדיף משטח אחד חלק.

linzer

New member
אוקיי

בקשר לצפיפות של הדשא עשיתי הכפלה של 4 STREWS ב 10 אלף!!(40 אלף עלי דשא על משטח די קטן),נראה לי שהמחשב שלי יתפוצץ עם אני יוסיף עוד:) אבל ננסה בכל זאת עכשיו אני לא סגור למה אתה מתכוון למשטח בטון,איפה שהמדרגות או ה DRIVEWAY?

linzer

New member
טוב

אז הדשא והבטון תוקנו ואני די מרוצה מהתוצאה נראה לי שזה הסוף אלא אם כן יש למישהו עצות לשיפור

yupy9

New member
עכשיו נראה מצוייין!

רק הערה קטנה למשהו שלי אישית קצת מפריע (ככה בקטנה
) - זה שהוילון בחלון הפתוח (למרות שהוא דומה לרפרנס) הוא היה נראה לי בהתחלה כמו איזה מן סורגים מוזרים ולא כמו משהו קליל... אולי כדאי במקרה הזה לא ממש להצמד לרפרנס ולתת להם אולי קצת שקיפות, כדי להעלים אותם קצת?

למעלה