הצללים מאוד יפים ועדינים - נראים טוב. הדשא- נראה מצויין! את הרקע השחור- אתה חייב להחליף דחוף! והמדרגות - יש איזו בעיה לא? הן חצי מרחפות או שאני מדמיינת? בסה"כ נראה ריאליסטי למדי!
אז ככה כמו שאמרתי זה WORK IN PROGRESS אז ככה שזה עוד לא גמור את הרקע השחור בוודאי שאני לא אשאיר (לא עשיתי את כל העבודה הזאת בשביל להשאיר רקע שחור) המדרגות לא מרחפות זה נראה ככה בגלל השינוי בטקסטורה של הרצפה (שיתוקן בהמשך) בכל אופן תודה על התגובה
אבל צריך צפיפות גבוהה יותר. כמו כן רצוי לשים ברקע של הדשא (במשטח שממנו הוא יוצא ) צבע כמו של הדשא רק יותר כהה. המשטח בטון נראה טוב אבל מחולק לריבועים ונראה לי שעדיף משטח אחד חלק.
בקשר לצפיפות של הדשא עשיתי הכפלה של 4 STREWS ב 10 אלף!!(40 אלף עלי דשא על משטח די קטן),נראה לי שהמחשב שלי יתפוצץ עם אני יוסיף עוד אבל ננסה בכל זאת עכשיו אני לא סגור למה אתה מתכוון למשטח בטון,איפה שהמדרגות או ה DRIVEWAY?
) - זה שהוילון בחלון הפתוח (למרות שהוא דומה לרפרנס) הוא היה נראה לי בהתחלה כמו איזה מן סורגים מוזרים ולא כמו משהו קליל... אולי כדאי במקרה הזה לא ממש להצמד לרפרנס ולתת להם אולי קצת שקיפות, כדי להעלים אותם קצת?