WIP מה דעתכם ?
Ninja New member 27/5/07 #2 מדליק לאללה. ../images/Emo45.gif אולי כדאי להפחית קצת את השתקפות האור הממוקד על הריצפה או לגרום למקור האור להשפיע על כל הסצינה, כלומר לגרום גם לצללים יותר מוארים בכל מקרה, עבודה מדליקה.
מדליק לאללה. ../images/Emo45.gif אולי כדאי להפחית קצת את השתקפות האור הממוקד על הריצפה או לגרום למקור האור להשפיע על כל הסצינה, כלומר לגרום גם לצללים יותר מוארים בכל מקרה, עבודה מדליקה.
C chubu New member 28/5/07 #3 NICE - אבל כמה הצעות דבר ראשון תטפל ברצפה, היא לא אמינה, תוריד לה ברק ותטפל בטקסטורה שלה, אולי תלכלך קצת, זה יעזור ודבר שני - הייתי מוריד סטורציה לדשא, שהיא ירוק פחות רווי, נראה לי יראה יותר טוב אבל נראה טוב
NICE - אבל כמה הצעות דבר ראשון תטפל ברצפה, היא לא אמינה, תוריד לה ברק ותטפל בטקסטורה שלה, אולי תלכלך קצת, זה יעזור ודבר שני - הייתי מוריד סטורציה לדשא, שהיא ירוק פחות רווי, נראה לי יראה יותר טוב אבל נראה טוב
ב בומס הקופץ New member 28/5/07 #4 בנוסף לתגובות שלמעלה עוד כמה הערות הקאוסטיק שלו לא אמין, חזק מדי ולא משקף את מה שיש בזכוכית. הנויס של הרצפה גם חזק מדי וגם נמרח, צריך לטפל בזה. לאן אתה מכוון בתוצאה הסופית?
בנוסף לתגובות שלמעלה עוד כמה הערות הקאוסטיק שלו לא אמין, חזק מדי ולא משקף את מה שיש בזכוכית. הנויס של הרצפה גם חזק מדי וגם נמרח, צריך לטפל בזה. לאן אתה מכוון בתוצאה הסופית?