Wise Ladies

sarash12

New member
Wise Ladies

שלום, אני קוראת בפורום זה זמן רב ומחפשת עבודה בתוכנה כבר כארבעה חודשים, בהצלחה עלובה למדיי. אני תוהה אם יש טעם להעזר בשירותי Wise Ladies, הכרוכים בתשלום לא מבוטל. האם יש כאן בעלות נסיון המעוניינות להמליץ / להזהיר? אשמח לכל תגובה, בתודה רבה מראש

ניובי123

New member
צר לי אבל נשמע מסריח.

מכל שנות הנסיון שלי בשוק אף חברת כח אדם רצינית לא מבקשת ממך אפילו לא אגורה אחת לא כדי להרשם ובטח לא לוקחים לך כסף מהמשכורת. תתרחקי מזה, אנשים עולים על הטרנד של היאוש במיוחד מתחום היי טק שהיה פעם נוצץ ועושים מזה בוחטות. ראי הוזהרת.

inbal76

New member
מהנסיון שלי

אכן אף חברת השמה אחרת לא לוקחת ממני כלום, אבל גם אף אחת מהן לא נותנת לי כלום. מכל החברות שנרשמתי אליהן עד היום יצא לי ראיון עבודה אחד בלבד מאחת מהן (שנגמר בכלום). מכל השאר - אפילו לא טלפון מסכן לדווח לי מה קורה עם ה"חיפושים" בשבילי. ברגע שיצאתי מפתח דלתם לא שמעתי מהם מילה. אולי מי שכן לוקח, יהיה לו קצת יותר מוטיבציה גם למצוא. במיוחד שאת הרוב הם יקבלו רק אם אכן ימצאו לי משהו, ואם ימצאו לי עבודה אז זה בהחלט שווה לי חצי משכורת אחת. שים לב שזה תשלום שהם לוקחים באופן חד פעמי וזהו! לא כל חודש. הבר מסבירה שבניגוד לשאר החברות - היא לא לוקחת כסף מהמעסיקים, ולכן לוקחת מהמחפשות. לכן גם יש אינטרס ליותר מעסיקים לחפש דרכה עובדים - כי זה לא עולה להם כלום. כמובן שאני לא אומרת שאתה טועה, ומסכימה איתך שצריכים להיות זהירים בכל מקרה. אי אפשר לדעת.

sarash12

New member
מדובר בחברת כ"א לנשים בלבד

עלות הרישום הראשוני 360 ש"ח, ולאחר השמה מוצלחת מחצית ממשכורת הברוטו בשלושה תשלומים. צרפתי לינק לכתבה מאד מפורטת על החברה. תודה רבה!

inbal76

New member
פעם ראשונה שאני שומעת על זה

נשמע מעניין, הבר נשמעת אישה מדהימה והלוואי שהיא תצליח. אבל במצבי הנוכחי קצת מפחיד אותי לתת סכום כזה. עם כל האמביציה האדירה שנשמע שיש לה, היא לא קוסמת, ואין שום הבטחה שהיא תמצא לי עבודה. אבל אולי בסוף אני אנסה אותה.

bjack100

New member
זה לא חוקי

בנוסף לזה שאסור להם לעשות את זה על פי חוק זה די מסריח תיזהרי מזה אם את מעוניינת צרי קשר אולי יש לי משהו בשבילך [email protected]

sarash12

New member
תודה רבה לכולם!

הפגישה שלי מחר, נראה לי שאלך, ואני מקווה שאשתכנע שיש דברים בגו. מבטיחה לעדכן! sarash12

mrona

New member
360 ש"ח הרשמה?

גם לי יש פגישה היום, ואני חושבת שאני אבטל אותה כי לא באתר שלהם וגם לא כשזימנו אותי לפגישה אמרו לי משהו על דמי הרשמה! אני מאוד אשמח לשלם עבור הצלחה, שמוגדרת על ידם כמציאת תפקיד הולם את קישורי בשכר שווה לזה של גבר. אבל לשלם דמי הרשמה? מה פתאום! בעבור מה בדיוק? מכעיס אותי לגלות "עיזים" (כלומר מה, הייתי מגיעה לפגישה ואז היו אומרים לי "המממ דרך אגב, 360 ש"ח בבקשה"?), אני רוצה לדעת הכל מראש ועוד יותר מכעיס אותי לשלם עבור כלום. 360 ש"ח הוא סכום לא מבוטל, אבל גם פחות לא הייתי משלמת.

sarash12

New member
והרי החדשות ועיקרן תחילה:

הייתי בפגישה היום, טרם נרשמתי וטרם שילמתי, נפגשתי עם יפעת הסמנכ"לית, והתרשמתי מרצינותה. נראה לי שבסוף ארשם עקב מצבי הנואש ולמרות העלות. אם יש שאלות אשמח לענות, יאללה אני הולכת לישון קצת לשם שינוי...

pixiER

New member
דבר ראשון, תודה ../images/Emo45.gif

על העדכון, ואם יהיה המשך, אני מחכה לשמוע איך זה מתקדם. האמת היא שקראתי כתבה עם המנכלית לא מזמן, מאד התרשמתי מהרצינות, השאפתנות והיוזמה המקורית, אבל ממה שהבנתי ממנה, ההשמה שהיא מציעה, מתאימה קצת יותר (או שמא אומר שווה את ההשקעה), למגזרים היותר בעייתים כמו נשים מעל גיל 40, או אמהות לתינוקות שלא יתפשרו על יותר מחצי משרה או שעות עבודה מצומצמות. אני נוטה להאמין, שאם את לא נמנית על אלו, יהיה לך יותר קל למצוא עבודה, גם לבד. בהצלחה בכל אופן, בכל דרך שתבחרי...

sarash12

New member
טוב, אני רואה ששינה לא תצא לי מזה..

(נא לקרוא את הכותרת במבטא פולני כבד...) ובכן, אני כנראה נתפשת כ"בעייתית", כי חברות כמעט שאינן פונות אלי! ואני לא מחפשת חצי משרה. אני בת 39, נשואה +2, מספיק בעייתי? אני מחפשת עבודה כבר 4 חודשים והגעתי רק ל 2-3 ראיונות מקצועיים (לא כולל חברות השמה). פשוט לא נותנים לי אפילו צ'אנס! אני מבטיחה להמשיך ולעדכן, והפעם אממש את איומי, ואלך לישון!!!
להת' sarash12

mrona

New member
עידכונים בהמשך

הי שרה, אני ביטלתי את הפגישה לי איתן. מאוד אהבתי את הקונספט, אבל לא את "דמי ההרשמה" (אין לי שום בעיה עם התשלום עבור מציאת המישרה עצמה). אני אשמח אם תוכלי לספר לנו מה wise ladies עשו למענך בהמשך. תודה :)

sarash12

New member
מבטיחה לעדכן

אני אחליט בימים הקרובים אם להרשם או לא. מבטיחה לעדכן בכל מקרה.
להת' sarash12

למעלה