wish me luck

PhEoNiX FiRe

New member
wish me luck

מחר בבדיקות בתי חולים כמה שאני שונאת אותם רוצה להיות אחרי רוצה רק לעבור את זה

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo4.gif בדיקות MRI + CT

אני עייפה מלכסות יותר עייפה מלרדוף בין הברירות לשלם ולוותר אני אשלם עד הסוף זמן שנשאר ואין רחמים אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי זהו כל מה שיש ימי התום ביצוע: ריטה ורמי קלינשטיין מילים: צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין

PhEoNiX FiRe

New member
אני לא חושבת שלזה התכוונה המשוררת

למרות הקושי למרות שגם לי לפעמים בא להרים ידיים אני מעדיפה לשלם עד הסוף כל מחיר עד הסוף (המר)

PhEoNiX FiRe

New member
אני מבינה את הרצון

גם לי בא לפעמים לזרוק הכל לכל הרוחות. שה"תיק" פשוט נהיה כבד מידי שמחניק לי שאני לא רואה את פתח היציא שכל דלת נסגרת לי בפרצוף

זהו ש...

היום הייתי בטיפול האמרו לי שאם אני אמשיך ככה אני אגיע לאישפוז נוסף ואני ממש לא רוצה אבל אין לי כוחות להלחם במחשבות

PhEoNiX FiRe

New member
תחשבי ביחד עם המטפלת שלך

מה לעשות איך להתקדם יש לך אותה תני לה לעזור לך את לא צריכה לבד אני מבינה ומזדהה עם הרצון לזרוק הכל לכל הרוחות גם אני עברתי היום יום לא קל ובעצם שבוע לא קל הפיתוי לגרום לעצמי להתדרדר היה שם הבכי הלילות ללא שינה מה שאני רוצה להגיד זה נותנים לך יד תקחי אותה

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo10.gif

בא לי לזרוק הכל לכל הרוחות להרים ידיים לא מעניין אותי כלום לא אכפת לי מכלום מעכזבת מעצמי מהכל
הגעתי לנקודה שהתיאשתי מעצמי

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo41.gif

אין לאן ללכת יותר אין לאן להתקדם גם אי אפשר ללכת אחורה "כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים כל מי שצעק שותק כל מי שצחק בוכה"
כל הכוכבים ביצוע: דוד ד'אור מילים ולחן: ארקדי דוכין

אולי זה נשמע בנלי אבל...

לריטה יש שיר יום חדש היום יום חדש אני כשרע לי חושבת על השיר הזה בתקווה להצליח לעודד את עצמי

PhEoNiX FiRe

New member
אני כבר איבדתי את התקווה

לימים טובים יותר אין ציפיות אין אכזבות אין חלומות יום רודף יום

למעלה