WitchBlade

SaidinsTaint

New member
WitchBlade

לצערי למרות שרציתי, ראיתי אולי שניים וחצי פרקים של הסדרה עד היום. אף אחד מהם לא תרם לי להבנת הרקע הכולל של הסדרה. הדבר הכי מורכב שיש לי כרגע הוא ניתוח ברמה של ילד בן 3: הגיבורה - (שאפילו את שמה אני לא זוכר עדיין) - היא טובה יש לה את הwitchblade - חפץ קסום שהיה שייך לנשים רבות במהלך ההיסוטריה. היא נראית כמו כמה מהן. יש את השוורים הלבנים. הם רעים. עכשיו היא בורחת. יש את המיליונר שלפעמים עזר לה ועכשיו רוצה לשתות את הדם שלה (מה שמעביר אותה מקטגוריית טוב לקטגוריית רע). וראיתי את הקטע היום עם השותף ה"טירון" שלה, שהחליף את שותפה הקודם שעושה הופעות אורח מהמישור האסטרלי. גם הבנתי שהיא אולי(?) הבת של איזה ד"ר פסיכי בשם "מלאך החיים"? או שהבנתי לא נכון? אז מישהו יכול להסביר לי? לתת לי תקציר? תרגום בגוף הסרט?

SaidinsTaint

New member
הופ-הופ-טרללה

אם ההודעה הזו תהיה מתחת לזו של מתקפת השיבוטים, בחיים לא ימצאו אותה!

SaidinsTaint

New member
אני כבר לא חושב שיש סיכוי שמישהו

יענה לי פה, אבל אני מקפיץ אותה באופטימיות... אבל כיוון שאני לא אוהב לכתוב שרשורים של עצמי עם עצמי לעצמי, אחרי הפעם הזו אני אוותר.

קצת הסברים../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לגיבורה קוראים שרה פזיני היא נבחרה לענוד את הווי´צבלייד סוג של צמיד בעל אפשרויות מרובות מי שראית שהגיבורה פגשה מהמישור האסטרלי הוא מדריך של הווי´צבלייד כל אחת שעונדת את הווי´צבלייד יכולה לראות אותו בקשר לשוורים הלבנים הם חבורה של שוטרים מושחטים שמחפים אחד על השני באמצעות סמל {חריטה של שור על הכדורים של האקדח} והם רודפים כרגע אחרי שרה פזיני כי היא גילתה את זה המיליונר הוא רוצה להיות בן אל מוות כרגע הוא משקיע את כל כספו {רובו } כדי למצוא כל מיני נסיובים להעטת ההיזדקנות וזה עובד הוא בן 96 אבל הוא מפתח היתנגדות לנסיובים ולכן הם לא משפיעים עליו יותר אז הוא מבקש מהעוזר שלו להביא לו את הדם של הנבחרת {שרה פזיני} כדי לנסות אותו ואולי זה יעזור ואכן זה עובד חוץ מזה שהוא רוצה לחיות חיי נצח הוא גם רוצה את הווי´צבלייד הוא חקר עליו המון שנים ומנסה להשיג אותו בכל דרך אפשרית השותף הטירון --הוא לא כל כך טירון בהתחלה שהוא הגיע הצמידו אותו לשרה כי היא איבדה את השותף שלה 2 פרקים אחר כך רואים אותו מצטרף לשוורים הלבנים {ושרה יודעת על זה} בפרק האחרון מתברר שהשותף הטירון הוא סוכן אף בי איי שהושתל כדי לחסל את כל השוורים הלבנים והוא מהטובים העוזר של המיליונר -- יש לו איזשהי קירבת דם לשרה הוא יגן עליה בכל דרך אפשרית אבל הוא גם נאמן לאדון שלו עד גבול מסויים הוא לא יפגע בשרה רק יעזור לה אני חושב שרשמתי הכל נראה לי אם משהו חסר תגיד לי במסרים

למעלה