woking with my visa

dave matthews

New member
woking with my visa

i was wondering if im allowed to work in usa without green card but (with my tourist visa (working just when the visa is valid, of course .thanks

טל ר

New member
לא, אסור לעבוד

לפי החוק האמריקאי למבקרים (בעלי ויזה B1/B2) אסור לעבוד בארה"ב, ואסור לאף מעסיק לתת לך לעבוד אצלו. אם תיתפס אתה צפוי לגירוש מארה"ב. עד כאן החוק. ישנם אנשים העובדים בארה"ב באופן לא חוקי, אך באופן אישי אני ממליץ בחום כנגד חלופה זו.

dave matthews

New member
so what should i do

thanks for answering me. but look pal, i must work there. what can i do? please let me know if you got some advices... thanks alot!!!

טל ר

New member
איך עובדים בארה"ב באופן חוקי

- מוצאים מעביד הנזקק לכישוריך, אשר אינו יכול להשיג עובד אמריקאי בעל אותם כישורים. - אותו מעביד מוציא ויזת H1B (עולה לו קרוב ל-$10K).

טל ר

New member
בכך איני יכול לסייע לך

אינני יודע אם יתפסו אותך ב-Phoenix או לא, ואין ביכולתי לסייע לך באיך להשיג עבודה באופן בלתי חוקי. עצה שאני יכול לתת לך היא שאל תפר את תנאי הויזה/אישור השהיה שלך, אלא אם אין לך כוונה לחזור לארה"ב פעם נוספת.

yofi student

New member
אריזונה? מה זה קשור....

מחפשים ותופסים בכל מקום. אני מכיר מישהי שנתפסה בקנזס באיזושהי עיר שכוחת אל. אל תעבוד לא חוקי. מלבד הקטע של "לתפוס אותך" יש כל כך הרבה חרא שאתה לא מודע לא: חוסר יכולת לפתוח חשבון בנק, חוסר יכולת לקבל ביטוח רפואי, חוסר יכולת לקבל רשיון נהיגה מקומי, חוסר יכולת להתלונן על מעסיק שגנב ממך. פחד תמידי מהמשטרה. למה? אתה רוצה לדעת איך זה להיות ניגרי בישראל ?

למעלה