WooHoo!!!!11

McSon of Busted

New member
WooHoo!!!!11../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היי, נחשו למי יש יום הולדת?!? נכון, היום יום הולדת לאחד האנשים שאני הכי אוהבת בעולם היום יום הולדת לג'יימס בורן!!!! כןכן, הבחור כבר בן 24 אנשים!!!!
אח, מה אפשר לומר על ג'יימס? הוא באמת באמת ב א מ ת אחד האנשים שאני הכי אוהבת, הכי מעריכה והכי נהנית לשמוע!!! אחד האנשים הכי משקיענים במוזיקה ובכלל, אחד האנשים הכי מצחיקים עלי אדמות, אחד האנשים הכי סופר-גיק בעולם הזה, והכי חשוב- אחד מחלוצי הבוי בנדז הבריטים
אז, ג'יימס. אתה לא יודע את זה, אבל אני כלכך אוהבת אותך...
עד 120..המון בריאות ואושר, הרבה הצלחה!!! תמשיך לעשות את המוזיקה שאתה אוהב ולהנות מזה כמו תמיד... אני הולכת איתך בכל דרך שתבחר...((הו, הקיטש
)) יום הולדת שמח גיק-קטן-חנוני-ובלונדיני-שלי
lyl.
והנה משהו מכוער שהכנתי DD:
עד אין סוף.

L D N

New member
../images/Emo15.gif ג'יימסססססססס

מזלטוב ליפיוף המוכשר הזה!! [: חבל שהוא כ"כ השתנה השנה... ושהוא כ"כ חירבן את כל הקטע עם סוד... אניוואי, happy b-day!

Lex 1

New member
אבל משנים היום את השעון שעה אחת אחורה..../images/Emo69.gif

><"
תחת, את היחידה שזכרה נראה לי.. >< אניווי, מזל טוב לבנאדם המוכשר הזה, 24 זה כבר מפחיד. שלא יגדל!
שתהיה לו אחלה של יומולדת עם המון אושר ועושר [אני לא בטוחה שהוא צריך], שמחה בריאות ואהבה. הצלחה בהכל [טיים טו ברינג בק סוד!!
] ואמממ שימשיך להיות מוכשר ומדהים כפי שהוא
. Happy B-Day!

Lex 1

New member
פחחח כן עשיתי ת'פדיחה וגם הבאתי אותה בדיליי

מטורף! ><" אניווי, היום משנים.
.

Bleed for Me

New member
בדיוק באתי לפתוח../images/Emo3.gif

אז זהו,הבחורצ'יק שלנו כבר בן 24!! איזה זקן!! חחחח ת'אמת שזאת שנה ראשונה שבאמת יש לי מה לאחל לו כי הוא צריך את זה,אז אני מאחלת שהכל יסתדר לו,המוזיקה והלהקה,שנשמע ממנו שוב,שיחזור לאנגליה כבר [הבנתי שהוא כבר המון זמן בארה"ב,אבל אולי זה סתם שמועות,בטח בגלל שהחברה שלו (שהיא אגב בת 17) אמריקאית..] בתמונות במייספייס שלו הוא נראה נורא מדוכא,אני ממש מתגעגעת לג'יימס הישן,שצבע את השיער ועשה שטויות ובעיקר כתב מוזיקה שליוותה ועוד תלווה אותנו הרבה שנים עם המון נוסטלגיה וזכרונות..אז אני מקווה בשבילו שהוא ימצא את עצמו ויחזור להפציץ..ושיהיה לו המון אושר ובריאות..וכיף

McSon of Busted

New member
נכון!!!!!!1111

הכל בגלל הgf שלו. פיכ. כל התמונות שלו בשחור לבן וכאלה
זה סקסי אבל...מדכא
תחת- עזבי זכרתי, אני מחכה ליום הזה כבר כלכך הרבה זמן!!!!!!!!!!!1111 שכחת?! חחחחח ספרתי את הימים

Dana Mi

New member
הזוי שהוא כבר בן 24!

אני זוכרת אותו מאז שהוא היה כזה קטן! חח לא סתם.. אני מקווה שהשנה הוא יחליט לחזור חזרה לתעשייה שאליה הוא שייך, ולא ייעלם ויפיק כל מיני אלבומים, כי המקום שלו הוא ממש לא מאחורי הקלעים! ושיחזיר את החמצון כי החום הזה ממש מדכא אותי. ואור - אמרת "אחד מחלוצי הבויבנדז הבריטים".. אז, אפשר להגדיר אותו בתור חלוץ הפופ-פאנק.. כי בויבנדז בריטים היו הרבה לפניו.. אל תקחי את זה בקטע קטנוני, זה סתם אני והשגעונות בויבנדז שלי..

McSon of Busted

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifאוקיי../images/Emo3.gif

את מבינה קצת יותר ממני, ממרום שנותייך.

N e r d y

New member
טוב החלטתי שזו סיבה להצטרף לפורום...

כבר קוראת פה כמה זמן ולא מגיבה.. אני טל, 16 מהמרכז =] טוב ולעיקר ג'יייייייייייייייייייייימס!!!!
| מזל טוב לפשוש הכי מושלם ביקום!
שיהיה לו המון המון המון הצלחה!! ושימשיך לעשות מוזיקה טובה כללללל הזמן כי הוא עושה את זה הכי טוב והכי מושלם והכי יפה וכי הכי הכי הכי! ובקיצור ג'ייימסייי
אני אוהבבבבת אותךךך והמון המון מזל טוב והצלחה!!!!

N e r d y

New member
חחח מה?

מה אני אכתוב 16 וחצי זה מעצבן כזה.. ואני לא אכתוב 17 כי יש עוד קצת זמן =]

למעלה