Working Class Hero

0Pandemonium0

New member
Working Class Hero

הקשבתי עכשיו לשיר הזה של ג'ון לנון ובזמן שאני חוזר על המילים, פתאום בהקה בתודעתי השורה "but you're still fuckin' peasents as far as I can see", שנשמעה לי מאוד מתנשאת, אבל גם מאוד נכונה. ג'ון מדבר על אנשים שכל הזמן רואים טלוויזיה ומרגישים נורא חופשיים, אבל הם עדיין איכרים משועבדים. ואמרתי לעצמי שנכון שזה מתנשא, אבל גם אני מרגיש ככה כלפי אנשים לפעמים. ואז אמרתי לעצמי שבכל-זאת גם אני אדם כמו כולם שמשחק במחשב ורואה טלוויזיה ועסוק בדברים שמספקת לי החברה יום יום, אז במה אני שונה? האם רק בעצם הידיעה? אמרתי לעצמי שכן. לא?

Free Smile

New member
אחלה שיר

יש לו לפעמים כמה מילות נבואה טובות
גם "לדעת" שזה בולשיט לצאת למלחמה, כי אנשים סתם מתים וזה לא פותר באמת בעיות, אבל בכל זאת לצאת למלחמה - לא הופך את ה"ידיעה" הזאת לשימושית במיוחד

MetalSinagouge

New member
כן.

אבל זה רק משנה את הסטאטוס שלך מאיכר משועבד לאיכר משועבד מתנשא. אולי מין איכר שמן עם אוברול כחול שלא נותן לבדואים מסכנים לרעות בגבולות השטחים שלו, או משהו. הרי באת לקבל אישור בנוגע למחשבה האם אתה איכר או לא, אבל לא לקחת בחשבון שאיכר אחד לא יכול לשחרר איכר אחר. אי-אההה אי-אההה אי-אההה

miss mcmillan

New member
אין לך שום יתרון, אם זה מה שאתה שואל

אבל למטריקסאים אין הרבה חוץ מאשר עצם הידיעה. זה לא עושה אותך טוב יותר או עליון יותר, רק אומלל ובודד יותר מול אחריות שאין לך באמת מה לעשות איתה.

0Pandemonium0

New member
אחריות? לא דיברתי על שום אחריות. איזו אחריות?

ואני חושב שעצם הידיעה דווקא מביאה איתה יתרון. כמו, נגיד, כשאומרים שלהודות בקיום הבעיה שלך זה הצעד הראשון בטיפולה. אז זה ככה.

למעלה