WORKING HOLIDAY VISA

WORKING HOLIDAY VISA

שלום לכולם חשבתי ללכת לעבוד בקנדה או אוסטרליה במסגרת התוכנית של WORKING HOLIDAY VISA . (אני אזרח גרמני מתחת לגיל 30) המטרה העיקרית היא לשפר את האנגלית שלי. אני לא יודע כ"כ על התוכנית הזו ( ומכיוון שאיני טוב באנגלית, המידע באינטרנט לא עוזר לי). במידה ויש מישהו שמבין בתוכנית זו אשמח לקבל עזרה: האם מדובר בתוכנית מוגדרת וברורה, או שזה רק ויזת עבודה זמנית ( כמו כל ויזת עבודה אחרת) ועלי למצוא את העבודה בכוחות עצמי? האם יש גוף התוכנית הזו שעוזר לך למצוא עבודה במדינה המארחת? אשמח מאוד לקבל כל מידע על התוכנית הזוף ואם יש מישהו שהשתתף בתוכנית זו באיזה שהיא מדינה אשמח לקבל מידע. תודה רבה

EB2

New member
נים ולא נם

ויזת עבודה זו ניתנת אך ורק לאנשים שמגיעים מרשימת הארצות שכל מדינה פירסמה. ישראל לא נמצאת ברשימות אלו.

עליך לפנות ב אי מייל לשגרירות קנדה בגרמניה

ולבקש את התקנון של התוכנית ואז להגיש בקשה לויזה הזאת בקונסולייה שעוסקת בזה. אני מניח שזו הקונסולייה הקנדית בברלין, אבל יכול להיות שיש כאלה גם במינכן ובפרנקפורט. אם אינך תושב גרמניה אלא רק אזרח ייתכן שזה ישפיע על הזכאות ואולי לא. בכל מקרה יש רק כתובת אחת לבירורים והיא קונסוליה קנדית בגרמניה.. בעיקרון אתה צריך למצוא מעסיק לבד. בדרך כלל זה לא בעיה. אם אתה מגיע עם רשיון עבודה למעסיקים בעבודות פשוטות לא אכפת שזה רק לכמה חודשים עד שנה.

למעלה