World Killer

d a s t

New member
World Killer

מוזר לראות שאנשים לא כותבים על הפרקים... זה כנראה מהאכזבה של העונה הרביעית... אבל לפי מה שהבנתי, יש אנשים שכן אוהבים את העונה הזו... איפה הם? אני אישית אוהבת את הפרק הזה. הרעיון נחמד מאוד, ואני חושבת שמה שהכי בלט לי, ואני חושבת שמרגישים את זה הרבה כשפוגשים את הכפילים של קווין, שג'רי אוקונול יודע לשחק! כאילו, אני לא אומרת שבסדרה לא רואים את זה, אבל זה ממש בולט כשרואים איך הוא עושה את קווין, לכאורה אותה דמות, אבל הוא עושה אותה שונה. אני אוהבת את הפרק הזה אולי בגלל שאני ממש אהבתי את הקווין של העולם הזה... וג'רי עושה עבודה נפלאה איתו.

The Quickening

New member
גם פרק נחמד

פשוט עוד פרק שיש בו אלמנטים של עולמות מקבילים - הסיבה לקיומה של הסדרה, ולא מלחמה נגד הקרומגס. השאלה שלי היא ככה: אם כמות האוכלוסיה של העולם תוכפל פי 2 ועוד בכפילים הכמעט זהים שלנו עצמנו, האם העולם ישתנה לגמרי תוך 3 שנים? תחשבו על זה שפתאום אתם צריכים להתחלק בחדר הפרטי שלכם עם לא אחר מאשר עצמכם (כי החדר שלך הוא בעצם החדר שלו בעולם אחר...).

CoolBoy 17

New member
פרק די משעמם

אני הכי אוהב את העונה הרביעית! אבל הפרקים האחרונים לא היו הכי חזקים זהו ממחר מתחילים הפרקים הטובים

The Quickening

New member
בקשר לסקר שלך

לא רוצה להשמע כמו מעריץ שרוף מידי אבל אני לא יכול לענות על השאלה הזאת. אני אוהב את כל הדמויות המקוריות... יש להודעה הזאת המשך.....

The Quickening

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אבל אני פשוט שונאאאאאאאאאאאאא את קווין החדש - האידיוט מהעונה החמישית.

nick at noon

New member
פרק מעולה

זה אחד הפרקים שאני הכי אוהב בסדרה! (אני בעצמי הופתעתי לגלות שהוא נמצא בעונה 4) הסיבה העיקרית היא - מקוריות! לא רק שסןף סוף יש לנו פרק שלא הועתק מאיזה סרט, אלא יש עלילה באמת מקורית שקשורה לגלישה. ההתחלה הייתה יפה, לא הכי מקורי בעולם עולם פוסט-אפוקליפטי שבו כל בני האדם נעלמו, אבל הסיבה בהחלט מקורית. הדמות של הכפיל של קווין מאוד מעניינת, אדם שחי בצל אבא מצליח (ועם זה מגי מזדהה) וכל חייו מנסה לעמוד בציפיות. הוא רואה את חייו רק כניסיון ארוך לעשות התקדמות מדעית ובכלל לא חושב על שום דבר אנושי יותר. הוא מרגיש שהוא אל ובמידה מסויימת, הוא באמת אל. הוא יצר גהנום. ההסבר של מה שקרה מהנזירה היה רעיון נחמד. למי שלא הבין: ברור שזה ישנה לחלוטין את העולם. אוכלוסיית העולם גדלה פי 2 בין רגע. דבר ראשון יהיה משבר מזון. זה אולי נראה כאילו תמיד יש מזון, אבל למעשה אין. יהיה משבר נוראי שיתגלגל לכל דבר אחר בחיים. חוץ מזה יש בעייה עם מקום מגורים. אף אחד לא רוצה לחיות בחדר עם תאום שלו, בטח שלא זוגות נשואים ובטח שלא ילדים שמצטופפים בחדרים קטנים. יהיה כמובן מחסור בעבודה. מעבר לזה יהיה משבר שלטוני, האם יהיו 2 נשיאים? שני ראשי עיר? מצחיק אבל לחשוב על זה שכבר מאז אוכלוסיית העולם עלתה בשתי מיליארד. כיום יש 7 מיליארד בני אדם בכדור הארץ (אם כי ייתכן גם שהנתונים שלהם בזמן הפקת הסדרה לא היו נכונים) מה שאומר שעוד איזה 15 שנה בטח כבר נגיע ל10 מיליארד הנוראי שמתואר שם, אבל כמובן שהכל מתקדם בהדרגה כרגע.

למעלה