world tour 1966...הDVD מומלץ?

world tour 1966...הDVD מומלץ?

ראיתי בב"ש לפני כמה ימים את הדיוידי הזה, מישהו מכיר ויכול לפרט קצת על תוכנו וכו? עולה 70 ש"ח,שווה לקנות?

Chocoholic

New member
זה תלוי

עד כמה אתה אוהד של דילן...
החיסרון הגדול שלו זה שאין בו מוזיקה מקורית של דילן או קטעי וידאו שלו. זה לא סרט רשמי שדילן אישר וכל התוכן בו הוא ראיונות ותמונות של הצלם Barry Feinstein. היתרון הוא דווקא הראיונות, ויש שמה כמה דברים מעניינים ואף משעשעים. הסרט הוא הפקה של Joel Gilbert, אדם חביב וקצת מוזר שמשמש כסולן בלהקה שנקראת 'Highway 61 Revisited', להקה שמבצעת רק קאברים של דילן (אני חושב שהפס קול בסרט זה שלהם). הסרט מורכב ממסע של ג'ואל בין אנשים שאותם הוא מראיין: Barry Feinstein - צלם שגר בוודסטוק, צילם טונות של תמונות של דילן. Al Aronowitz - ראה את ההודעה שלי בשרשור של המילון מונחים. A.J.Weberman - הפסיכי שהטריד את דילן וחיטט בזבל שלו בתחילת שנות השבעים. לאיש הזה ללא ספק יש הפרעה, הראיון איתו ממש הזוי. D.A Pennebaker - הבמאי של 'Don't Look Back' ו 'Eat The Document'. Mickey Jones - היה לתקופה קצרה המתופף של ה Hawks, להקת הליווי של בוב, שנקראו מאוחר יותר The Band... בין כל זה הוא מדבר עם כל מיני אנשים בדרך, עם איזה קבצן בוודסטוק ועוד איזה נהג משאית תמהוני חובב דילן... הסרט עשוי טוב ולא בצורה חובבנית, אך כאמור הוא לא רשמי. אני מתפלא שהביאו את זה לארץ, כנראה שזה מצליח...

תודה רבה על הפירוט...אני מעדיף

לקנות דיוידי שכולל בתוכו גם הופעות של דילן ועוסק בעיקר בו. את don`t look back ו"ללא כיוון הביתה" יש לי, אבל אשמח לקנות דיוידי אחר שדומה להם אם יש בארץ.

לא הזכרת את הופעת האנפלגד

אז אני לא יודע אם יש לך אותה או לא. יש לי אותה ב-2 הפורמטים, של דיסק שמע ו-DVD. קצת מאכזב שהיא לא שונה בהרבה מזו ששודרה בזמנו ב-MTV, אבל זו לדעתי בכל זאת הופעה לא רעה. אני מקווה שישכילו להוציא פעם DVD ובו הודיאו קליפים של דילן. דילן הוא אמן שלא מקליט הרבה קליפים, אבל במשך השנים הוא צבר כמה ויהיה נחמד אם ימצאו לנכון לעשות את זה בדומה למה שיצא לבוס (ברוס ספרינגסטין). זכור לי שלפני כמה שנים, כשעוד הייתי צופה ב-MTV היתה תוכנית כזו שהציגה 10 וידיאו קליפים שלו. אם אני אחפש טוב אני אולי אמצא את זה בין ערמות קסטות הוידיאו שאני מזמן כבר לא נגעתי בהן ויש בה כמה דברים מעניינים על דילן ובכלל.

למעלה