wowאיזה פורום

wowאיזה פורום

חשבתי כבר שיש לי דכאון אחרי לידה (ילדתי לפני שבועיים בן מקסים) עברנו סוף סוף דירה לבית מקסים, בעלי קיבל עבודה חדשה מדהימה ובשבוע 36 ירדו לי המים באמצע הסופר ואחרי 10 שעות בערך הפכנו להיות גם הורים. הכל היה כל כך משמח ואני לא מצליחה לשמוח למה? הכל בסדר איתי? בעלי חזר מהעבודה ואני רק בוכה כמה רע לי ואני בלי שינה כבר שבוע ולא יודעת איך קוראים לי. הרגשתי מבולבלת וכמו משוגעת. לצחצח שיניים ולשתות קפה? מזה בכלל? לאכול ולשתות? מזה? יש חיה כזאת? הפקדתי את הילד בידי בעלי והלכתי לישון איזה כיף קמתי אחרי 3 שעות ופתאום הכל נראה אחרת פתאום אני מצליחה לשמוח ואני אוהבת את כל העולם ופתאום הכל נראה ורוד. ככה נראה כל יום בשבוע שלי מאז הלידה אבל מצד שני במשך כל הזמן גם כששום דבר לא משמח אותי ואני מסתכלת עליו אני מצליחה לחייך הוא פשוט מדהים ואני ממש מאוהבת בו. אז חיפשתי באינטרנט עוד נשים במצבי ומצאתי את הפורום המקסים הזה וראיתי שהמצב נורמלי לגמרי ובאמת שכל יום נראה טוב יותר אז אני מצטרפת אליכן (אפשר?)אה ודרך אגב מרוב עייפות פשוט נכנסתי למועדפים וכתבתי את ההודעה הזאת בפורום הריון ולידה, ואני מחפשת אותה בפורום הזה ולא מבינה למה אני לא רואה אותה, בסוף ירד האסימון. טוב אני צריכה להחליף קקי והילד צריך לאכול אז אני יחזור אח"כ. נשיקות מלילוש

אמברון

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ומזל טוב על הלידה. מאמינה שתמצאי כאן בית חם, תומך ומעצים.

daldan

New member
עכשיו הגעת למקום הנכון ../images/Emo24.gif

באמת לא כל כך הבנתי את ההודעה בהריון ולידה, אבל היה לי חשוב לשלוח אותך לכאן
אז ברוכה הבאה
, בימים האחרונים היו כאן כמה שרשורים ממש על הקושי של החודשים הראשונים, את מוזמנת לקרוא גם אותם

למעלה