WOW מגניב, אז כן יש אנשים שמכירים..

clyps

New member
WOW מגניב, אז כן יש אנשים שמכירים..

ואני חשבתי שאני אחת הפליטות QUEEN היחידות.. בכל מקרה.. אנשים למה אתם לא באים לצ'אט של QUEENZONE? יש שם מעריצים מכל העולם וממש כיף שם..עזבו מחלוקות פוליטיות שמתעוררות בין לבין ונפטרות תוך שיניות.. ממש נחמד שם.. אגב, זה נכון שהם היו אמורים לבוא לארץ??? FREDDIE RULES!!!

clyps

New member
אגב, למקרה ואתם כן בצא'ט של QUEEN

אם אתם כן בחדר צ'אט של QUEENZONE אז לי קוראים KILLER_QUEEN ואני שם בעיקר בלילות.. תבואו אני הישראלית היחידה שם.. בואו נקים אחוות ישראלים.. מי יודע אולי זה עוד יגרום להם לבוא לארץ..

gihona

New member
אני שם כל הזמן

לא ראית אותי - אני באותו ניק! ואני חשבתי שאני הישראלית היחידה שם... לא ראית את הויכוח שהיה לי ולעוד ישראלי (yood queen) שם לפני כמה ימים? הוא כתב טופיק queen & israel - וישר התחיל ויכוח פוליטי שעלה לי על העצבים וממש קטעתי אותו באיבו... מעניין איך פסתסתי אותך שם, באמת הייתי בטוחה שאין ישראלים מלבדי. טוב לדעת שטעיתי!

gihona

New member
אה התבלבלתי, אני לא בצ'אט

אני בפורום... יש שם פורום מטורף - את נכנסת אליו לפעמים (לג'נרל דיקשנס)? יש כמה מוזרים שזה לא יאומן, אבל גם הרבה חברה נחמדים, לא?

clyps

New member
כן אני ניכנסת אבל יותר לצ'אט.

כנסי לצ'אט מחר ממש מגניב שם וזה יותר נחמד כי זה בלייב כזה חח..

clyps

New member
ווואו נחמד....

בכל מקרה, תהיי שם מחר בערב סבבה? הכרת את GREAPRUIT? ואת VICTORIAC? תמיד שאלתי אם לא ניכנסים לשם עוד ישראלים ואמרו לי שלא.. יש שם מלא אנשים נחמדים. אני אגיד לך מה, פעם אחת הייתי שם בשיחה עם עוד איזה 5 אנשים, ואז ניכנסה איזה צרפתייה וכשהיא שמעה שאני מישראל היא התחילה לרשת עליי שם, והחבר'ה ממש הגנו עליי וזה ממש העלה לי ת'ביטחון בנושא הזה.. אין מה לעשות אי אפשר להימנע מויכוחים פוליטיים בעיקר לא עכשיו, אבל להתחיל אותם בכוונה, שזה יבוא מיוזמה שלנו זה כבר מוגזם.. ניפגש שם בכל מקרה... ליל"ט! QUEEN ROCK'S "tonight.. im gonna have my self... a real good time i feal alive~!"

gihona

New member
בכלל כבר המלצתי פה פעם על QZ

למי שלא מכיר זה אתר מדהים - בעיקר החלק של השיתוף קבצים... רצים שם בוטלגים בכמויות שבכלל לא ידעתי שקיימות, ולא רק קבצים של אודיו גם וידאו - הופעות חיות, ראיונות, קטעי ארכיון שלא מצאתי באימיול או בשום מקום אחר. בקיצור, יופי של דבר לאספנים.

למעלה