wow fellows'listen up!

jt fan

New member
wow fellows'listen up!

אולי שמתם לב שבהודעה שלי מלפני כמה זמן אני הזכרתי את זה ברמז,אבל בכל מקרה אני רוצה לספר לכם: יש סיכוי טוב,טוב מאודשאני הולכת לפגוש את ג'סטין בחופש הגדול...אמממ,אני ואבא שלי דנים בנושא הזה כבר כמעט חצי שנה! אבא שלי מכיר מישו,שהוא מפיק מאוד מאוד חשוב בארה"ב והוא מכיר את כל התעשיה שם בארה"ב...אז הוא הולך להכניס אותי מאחורי הקלעים של איזשהי טוק-שואו שג'סטין יתארח בה,ואני אהיה שם מאחורי הקלעים,ואז...טוב, אני פשוט הולכת להיות הרבה יותר מוכנה מהפעם הקודמת..אני מביאה לו הפעם מתנות,הדיסקים להחתים אותו,לא יודעת מה יש לי עוד לפחות שלושה שבועות... אני ממש ממש מבקשת בכל לשון של בקשה שלא תדפקו לי עין הרע(אני נורא מאמינה בדברים האלה) כי לא הרבה אנשים יודעים מזה-רק לינוי,מאיה,רעות,עידו,לירן המלך ואולי עוד איזה כמה אנשים,אז בבקשה בבקשה,את הסיכויים האלה אל תהרסבו אני מבטיחה שאם לא תדפקו לי עין הרע אני אמסור לו נשיקה גדולה מכל הבננות פה בפורום ואני אספר לו שיש לו פורום ושכולנו חברות ואנחנו(אני לפחות)מ-כ-ו-ר-ה!!! אני ממש ממש מקווה שזה ייצא לאור

MrJTsGirl

New member
בייב...

אם את טסה גמני באה לא שואלת אותך :p נ.ב אני מתגעגעת לדניאל... הוא היה אתמול בבצפר במקרה? אני פשוט התפלחתי ב12 חחח

jt fan

New member
אמרתי לך-אם אני אוכל אני אקח אותך

חוצמזה הוא לא היה פה אבל דיברתי איתו שלשום באס.אם.אס. וגם באיי סי קיו של אמירה חחחח הוא עשה בגרות ב-י"א,ככה הוא אמר לי,וחבל כי אח"כ הייתי בקניון וראיתי את כל הבנים והבנות יוצאים מהבגרות באנגלית,אבל הוא היה פה היום...הוא ישב ליד הספריה ולמד עם חבר שלו..חחח הייתי מדברת איתו אבל חברות שלי דחפו אותי משם..אוףףףף טוב איקצר אבל לך יש את הסיכוי הכי גדול לבוא איתי

MrJTsGirl

New member
שמעי שניה...

מתי התכתבת איתו באס אמ אס? והוא אישר את אמירה באיי סי שלה? חחח הוא אמר לי שהוא לא אישר את אלו שדיברו איתו... לא משנה... תני לאמירה את האיי סי שלי 166637814 בה ביי :)

MrJTsGirl

New member
מיכל-עוד משו

אני יודעת שהוא עשה את הבגרות בכיתה י"א... הוא דובר (4 שפות-ביניהם אנגלית) והוא הוציא 100 ד"א... שאלתי כי גם יובל היה בבצפר באותו יום, ויובל גם עשה את הבגרות בכיתה י"א אז חשבתי אולי גם הוא בא... חחח

jt fan

New member
חח אה סחתיין על החתימה!!

זה ציטוט ממש ממש יפה של ג'סטין.אמממ לא ראיתי גם את יובל ודניאל דובר אנגלית,הונגרית,גרמנית,עברית-שזה ממש יפה! לא הוא לא אישר את אמירה ובגלל זה לא יכולנו לדדעת אם הוא מחובר או לא כל הזמן...חחח חברה שלי שלחה לו לפלאפון שהוא בעעעע אז בערך ב 2:15 הוא החזיר שהוא באמת בעעעע טוב הוא יודע כנראה יותר טוב ממני מה האופי שלו! אמממ טוב זה הכלללל

jt fan

New member
לינוייי אני../images/Emo99.gif

אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה כי יהרגו אותי אבל אני בספריה לומדת למבחן ודניאל עבר פההה והוא היה כזה כוסון משהו לא מהעולם הזה כזה הורסססס מדהים!!!! הוא לבש חולצה שחורה והוא היה נראה טוווובבבב בכל מובן של המילה וגם ג'ינס! והיה די פדיחה להגיד לו הייי אחרי ששיגעתי אותו באייסי חחחח אז פשוט עברתי לידו, והייתי בפלאפון ואז שחזרתי לספריה הוא דיבר שם עעם פולינה!חחח הוא כזה חתיךך!אני יודעת שמיציתי את הנושא אבלמדובר פה ביופי נדיר ביותר! מווווווווווואה כפרה עליו

RJlake

New member
אוקי אתן מדברות כל הדניאל הזה כול

כך הרבה בפורום וזה בסדר אבל מה שלא בסדר זה שלי ואני בטוחה שלעוד בנות פה אין מושג מי זה דניאל(שאגב זה שם ממש יפה) אז ספרו מי זה, מה הקשר שלכן אליו ואולי יש לכן תמונה שלו לשים פה שגם אנחנו נוכל להנות ממנו...

moran14h

New member
הכי בהצלחה לך בעולם..

אני ממש ממש מקווה בשבילך שזה ילך לך!

jt fan

New member
וואוו לא ציפיתי לתגובות כאלה..

ציפיתי לאיחולי מוות...איזה בובות אתן.... אנחנו ה-פורום הכי הכי כיפייי בעולםםם!!!והכי מפרגנות!!! סחתיין לנו

NarihS

New member
חחח איזה מצחיקה את

"ציפיתי לאיחולי מוות" חחחח קרעת אותי!!!
אם את רוצה אני יכולה לעשות לך איחולי מוות חחח (בצחוק בצחוק) אבל באמת בהצלחה שיהיה לך שם!!!! מאוד מקווה בשבילך שתפגשי אותו!!! ואם את פוגשת, תגידי לו שהוא מטומטם שהוא זרק את בריטני חח סתם סתם.. :)

למעלה