wow god damn it whata freaking

cxczevik

New member
wow god damn it whata freaking

long time hehe..:) וואלה הרבה מאוד זמן לא ביקרתי.....כאן! איזה יופי לחזור נקווה שאעמוד בקצב של החיים, למה לא ``כל דבר עומד וקם... (מישהו זוכר את המפט הזה)..זה טוב!?`` :() טוב יש לי שאלה שאלתית מאוד וסתם נראית לי חשובה משום מה...במקום לפכור ידיי וסתם להיזרק על הכרית רציתי לדעת... האם תהיה שנה או בוא נאמר חודשים טובים לבעלי מזל מאזניים, בוא ננסה להתמקד על חודשים מאי עד יולי....שמעתי מכמה אנשים שיש סיכוי שהחודשים האלו יביאו עימם בשורות טובות ביותר...הייתכן שהם מתוך 100 אחוזים יש סיכוי לקבל אחוז גדול של הצלחה או הודעות טובות לגבי המון דברים... אני מקווה מאוד שאכן הדברים כך.....לי לך ולכל בני המאזניים לא יודע למה, אבל זנ נראה לי כמו איזה דבר מן הכתובים העתיקים של...המ סוד! :-O טוב...ביי זאביק אהההההההההההההההההה והכי חשוב האם שלומית ומירית טל עדיין כותבות פה..מדי פעם....כי אם כן שתצרפנה הודעות של שלום ואהדה :) ביי ותודה מראש

זאביק - מה שלומך ?

מקוה שטוב, חמוד. בכל מקרה, הולכות להיות סערות לא קטנות למאזניים : תיכף ונוס תסיים את הרטרו בטלה ותחזור לשם שוב, ואז מרס שליט טלה יכנס לרטרו, וכל נושא הזוגיות והגישה אליו יעבור כמה שינויים אצל כל בני המאזניים, לטוב - ולרע. אז תקופה מלאה אקשן מצפה לך, אם באמת תשכיל להרים את הכפפה הזו ולחזור וליזום.. דרך אגב - מה עם העקרבית הישנה ? עוד מתגעגע ?

cxczevik

New member
well hello hello

היי יאירי מה המצב.....דרך אגב התאכזבתי מתפוז בקשר לפרסים..לא קיבלתי כלום ממה שהובטח...וחבל לי על כך...4 כרטיסים לבית ציוני אמריקה... אז מה אתה אומר.. שינויים בזוגיות...קיבינימאט :=) עוד הפעם....אם יש הצלחת בתחומים אחרים כמו שאומרים אז טוב ואפילו טוב לי מכל מיני בחינות וזוגיות..לא מפריע..לי אפרופו, העקרבית הישנה...בלי לפגוע בילדים..ילדות וכולם..מי שם עליה בימינו כשיש דברים אחרים לחשוב עלים..העבודה כמורה והלימודים בנכללה..וחוץ מזה..לא מזמן יצאתי עם בחורה...מזל דגים או בתולה..בתולה...כן...מה ההצלחות עם נשים ממזל זה ומאזניים בכלליות? סתם מתעניין כי לא נגעתי במזלות וכאלה אלא נתתי לעצמי את הכוח להפעיל את מה שהמשל צופן או משהו כזה שאמרת :) לא לסמוך על הכוכבים בלבד אלא גם לעשות תכל`ס דברים :) חי חי חהחהח וניפרדנו...גל עליה אנמי לא חושב ולמעשה הכרתי אותה עוד לפני שיצאתי איתה...כלומר היינו ידידים-מכרים וסתם החלטנו לנסות כזוג..היה חביב טוטב שנחמד כי בתור בת זוג לא מצאתי אותה מתאימה לי :) לא הסטייל שלי כחברה מה לאמר ומה לעשות.... העקרבית הישנה...המ מישהו זרק לי לגביה משוה ועניתי באותה צורה כמו פה..שממש לא איכפת לי..הולכים הלאה כמו שאומרים וכמו שנאמר לי..יהיו דברים ותהיינה נשים טובות ממנה ועדו משהו איזה זיוודגים מבחינת משלות בד``כ יותר מתאימים למאזניים אם תוכל לחזור לנושא-זיווד תודה לך יאירי ו..המ כן פסיכיאטרים+פסיכולוגיה+אסטרולוגיה בזמן האחרון מעניינים אותי יותר ויותר...וקניתי ספרים מפה ועד שם באלפי שקלים :9 מעניין תודה בכל אופן זאביק

למעלה