wow, I just had this amazing

chanda

New member
wow, I just had this amazing

thing happening to me: But first the introduction for everyone I grew up in a little village near Zurich in a family neighbourhood. Our street was full of kids and playgrounds, lots of space to play on the grass- a real paradise for kids. For me though it wasn´t paradise as we had two mean neighbours. Steffi and Andrea, two sisters 3 and 5 years older than me who used to beat me up on daily bases. They were older and stronger and meeeeeeeeeeeean. I was real scarred of them and blame them for having messed up, what could have been paradise They finaly mooved away when I was around 12 and the entire neighbourhood was thankfull for that. Now to my story: Two hours ago I left the house to pick up some pictures at the photstore. I cross the street and see an neighbour of mine talking to a girl with a dog. I said hi to my neighbour and was about to go on, when she says: "wait a minute, you are from Switzerland too, maybe you know eachother I looked at the girl with the dog and was about to shake my head for a no when my neighbour kindly introduced us. It was Andrea, the girl who ruined my childhood. I looked at her in disbelief and she started to feel unconfortable. I am today bigger and stronger than her and I started laughing. Andrea and Steffi werent jewish nor had they any connection to Israel. What the f... was she doing here in my street? She told me that she fell in love with an israeli guy 8 years ago and that is how she got here but that they broke up and that she is going back to Switzerland next week. So I caught you just in time I said. She laughed. I told her that I hated her and especialy her sister who ruined my bicycle. She laughed again, but I could feel she wasn´t all confortable with the matzav. I then took the chance and did a power exchange. My power is mine, and your is yours. It worked very well, we walked for a while together and I could feel her letting go. And so did I. In the end we both felt much better. I should have done a powerexchange with her in my mind a long time ago, but I didn´t even think of it. I still felt stronger than her when we left eachother, but I guess it´s ok, after all she deserves a little bit of intimidation. wow, I am still shoked yours caro

Jerald_Admonds

New member
וואו סיפור מדהים!

כאילו יצא מאיזה סרט קולנוע:) או צו הגורל.. חחח לפעמים אין הבדל בין השניים.. בכל אופן העיקר שהייתה לך הזדמנות לסגור את המעגל ההוא שנוצר לפני כל כך הרבה זמן.. אבל עדיין לא הבנתי את הקטע של החזרת כוחות... באהבה,שי.

מהי החזרת כוחות?

"החזרת כוחות" זה ההיפך מ"חילופי כוחות". "חילופי כוחות" זוהי תופעת לוואי מחלישה ומגבילה שנוצרת בעת שאנחנו באים במגע עם דבר מה. ההחלשה וההגבלה חלה על שני הצדדים המעורבים ב"חילופי הכוחות". לדוגמא, בשניה זו ממש קיימת בינינו אינטראקציה (בינך, הקורא/ת שורות אלה לביני, הכותב אותן), שחלקים ממנה חיוביים ותורמים לשנינו וחלקים ממני מחלישים ומגבילים אותנו. החלקים המחלישים והמגבילים מכונים "חילופי כוחות". זה תהליך שבו חלק מהכוח שלך "נלכד" אצלי וחלק מהכוח שלי "נלכד" אצלך. זה מחליש את שנינו. זה גורם לנו להיות פחות צלולים. זה גורם לנו להיות "חשובים" יותר. זה הופך אותנו ל"נפרדים" יותר - ולכן מעצים את הפגיעוּת האשלייתית שלנו. זה לא התפלספות. זה ממשי לחלוטין. את/ה חזק/ה יותר אך גם חלש/ה יותר בתום קריאת הודעה זו. התהליך ההפוך ל"חילופי כוחות" הוא תהליך "החזרת כוחות". הוא משיב חזרה את הכוח שלי אלי ואת הכוח שלך אליך. הוא איננו גורע מאיתנו מאום - רק מוסיף ומטהר. תהליך "חילופי הכוחות" הוא העושה אותנו פגיעים ביקום זה. תהליך "החזרת הכוחות" הוא העושה אותנו לבלתי-פגיעים ביקום זה. קיימים יישומים רבים עד אינסוף ל"החזרת הכוחות". לדוגמא, ניתן לבצע "החזרת כוחות" בינינו לבין אדם מסויים ועל ידי כך להשתחרר מכבליו (פיסית, נפשית, רוחנית...). אנחנו נהיה בלתי-פגיעים ביחס אליו, אם נבצע החזרת-כוחות מלאה ומושלמת. דוגמא אחרת, ניתן לבצע "החזרת כוחות" עם פיסה מהחיים שלנו (מהעבר שלנו) ועל-ידי כך להשתחרר מאותו חלק בתוכנו. התוצאה: נסיון החיים שהפקנו מאותה פיסת-חיים עומד לשרותנו ביתר שאת, אך המגבלות והכבלים שנסיון זה שם עלינו, מתפוגגים. ניתן לבצע בהדרגה החזרת כוחות עם כל חיינו (העבר שלנו)... מהשניה הקודמת ועד לרגע הלידה. והתוצאה: אנחנו נהיה רעננים וטהורים כתינוק שזה עתה נולד - ועם זאת כל נסיון חיינו יעמוד לשרותנו במלוא עוצמתו. קיימים תהליכי-עזר הקשורים להחזרת-כוחות, כגון: היכולת להגיד "לא" ו"כן", הכרה בגבולותיי, הפרדה, סליחה וקבלה.

חוכמית

New member
אני רוצה להגיד לך

שכל פעם שאני קוראת את הודעותיך יש בינינו חילופי כוחות.תמיד רק חיובי מבחינתי.אני תמיד יוצאת כשבראשי יש משהו עם עוצמה שאני אחר כך חושבת עליו הרבה הרבה זמן. אני תמיד מתעשרת, לומדת, מקבלת המון, ובסוף ההודעה יש לי כזה... וואאווו, איזה אדם זה..... ו....אני רוצה עוד מזה וגם עוד מזה וגם...עוד.... אז תן לי עוד בנושא הזה בן בן. אתה נפלא. פשוט ונפלא. עולמך ענק ואדיר ואני כל הזמן לוקחת לי פיסות פיסות כדי להתעשר מכל הגודל הזה.אני מקווה שזה לרוחך שהרי אתה כל הזמן נותן נכון? אוהבת. מאוד.
ענק.

וואו, אני מתרגש, אני מוחמא, אני מלא

באהבה וברצון לחבק אותך, אני אוהב אותך. מעניין שבדיוק "שבתי" מפורום "להרגיש טוב", שם כתבתי לך גם כמה מילות אהבה... והנה חזרתי לכאן ומצאתי את הודעתך המלטפת והמחממת והמחבקת והממיסה (אותי). וואו... פשוט תרגישי את החזה שלי, את הלב שלי, את הפעימות... תודה, אהובה. שלך, בן נ.ב. חה חה חה... ובכלל לא התייחסתי לבקשה שלך ל"עוד" בנושא "החזרת כוחות". המממ... טוב, אני אחשוב מה "עוד" ואני "אתן"... שלך באהבה רבה (את תמיד מוזמנת להיכנס לתוכי בכל צורה אפשרית - פורום, מחשבה, משהו שכתבתי, שיחת טלפון וכולי - ו"לקחת" ממני כל מה שאת רוצה. אתן באהבה. הכל שלך. בא-ה-ב-ה ענקית אלייך!!!!!!)

chips

New member
Goete Abend!

or for those who did not understand GOOD EVENING Ive been to switzerland twice! Abbsolute heaven oh those Alps sigh Goeten tag

deep ocean

New member
באמת לא יאומן!

איך שגלגל מסתובב לו.... מדהים שפגשת אותה ויכולת לסגור את הפרק הזה של חייך יכולת להשתחרר מהזכרונות האלה! - חוויה מתקנת וחיובית מאד!

chips

New member
I also had a similar

Thing happen to me when I net a girl (who i was not very fond of) who studied with me when i lived overseas. I was studing at the time at a certain colege. It was lunch time and i was walking by the Cafetiria. and i heard someone call my name. we got talking and it turned out that we studied at the same school overseas in the same class

chips

New member
I also met one of my

Kitah tet teachers in my schuna while i was doing my friday shopping. She taught me whe i was living in Chul. It was a teacher who i was not very fond of. Actualy it was a school which i was not very fond of. You see i was not a particulaly good student (learning dissabled)and the teachers there were not realy trained to teach kids like me. It left me quite truamatised from the whole system/ Meeting those people braught back memories which ide rather have forgotten.

WhiteBear

New member
מעודדת אופטימיות שכמוך

אני ניזכרתי בכל מיני אנשים מהעבר שלי שאני צריך להשלים איתם. אני מקווה שגם זה יגיע. בהזדמנות. אולי השיטה ההיא שלקרלוס קסטנדה של להיזכר בכל החיים שלי תעזור. ניראה כבר. בכל אופן, הנה קראתי. נהנתי מאד להתאמן איתך. את מלאה רצון וזה היה תענוג לראות כמה את נהנית מהשיעורים של בן. (מחמאה תת הכרתית לבן. אתה לא שם לב למחמאה בן... אתה לא שם לב למחמאה בן... תירדם...תירדם...) בכל מקרה, ניתראה כבר ביום שישי (לא??)
הדוב הלבן.

למעלה