WoW !!!!
אושןן :))))

דורעעע

New member
WoW !!!!../images/Emo206.gifאושןן :))))

וואו באמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל.. אין לי מילים לתאר את מה שהלך אתמול באושן.. למרות שלא היו בכלל חברים מהפורום חוץ ממני ומציון.. המקום ראה הרמות שלא נראו שם מעולם ! היה מדהים מעלף הורס ! דודי עלה ראשון בסט של 45 דק' ניגן את כל הקטעים המשוחררים המעולים...פטה מורגנה..רן טו יו וזה.. וגם עוד כמה קטעים חדשים שהוא ניגן גם בטיאלוי האחרון! דפק סט של הלייף וכולנו הרמנו לוו רצחח ! ג'ואל דפקה הופעה שלל הלייייף כל ההופעה הייתה עם הפנים אליי ואל ציוןןן =] וצעקנו לההה והרמנוו ושרנו והשתגענווו..! והיא הייתצה כל כך יפה אתמול שזה אי אפשר לתאר..היא גם התלבשה הוווורס ! בקיצור באמת היה וואו כמו שטל אמר....פשוט חבל שלא באתם !!!!!!!!! פיספסתם רצח.. אאני חפרתי לציון שבועיים לפני המסיבה שאם ג'ואל לא שרה צ'ק אין טאמפה אני מת.. וזה לא היה בתכנון לשירר...אף מאיזשהי סיבה ..כשג'ואל בעיקרון סיימה את ההופעה, היא התחילה לשיר צ'ק אין צ'ק אאוט....ואז אמרה לדודי שיניתי לך תפלייליסט חחח והיא שרה צ'ק אין טאמפה..! איזה הוווווווורס אני פשוט מאוהב ביפהההה הזאתתתת.. היה לחץ מטורף..ובכלל לא יכלנו להצטלם איתםםםםםםם =[[ אבל לא נורא העיקר שנהננו והיה פשוט מעלףףףףףף =] דודי וג'ואל אהבות חיי הנצחיותתתתתתתתת 33333>

למעלה