wow

wow

קשה לי להאמין שיש פורום ללהקה האהובה עליי!! חשבתי שזו לא להקה כל כך פופולרית בישראל... לכל אנשי הפורום, סתם מתוך עניין: 1. איך גיליתם את קין? 2. מהו השיר האהוב עליכם? אני אענה: 1. יש אתר שמכניסים להקה אהובה והוא מוצא להקות דומות בסגנון המוזיקלי. אני הכנסתי הקילרס והוא מצא לי את קין. כך התחלתי לחקור אותם והתאהבתי! 2. is it any wonder

Lyla Bellamy

New member
last fm ?

אם כן זה באמת אתר ממכר ומעולה . הממ גיליתי את קין דרך is it any wonder שלא אהבתי ממש אז ואז נתקלתי בעוד שירי קין והתחלתי להתאהב .. זה קשה מאוד וזה משתנה אבל הקלאסי somewhere only we know .. הוא פשוט נותן את ההרגשה המיוחדת הזאת של שיר שאתה מאוד מאוד אוהב.

maihlevi

New member
אוי גם אני ככה, SOWK תמיד ישאר האחד

ולמרות כל אהבתי הרבה לקולדפליי,פינקפלויד,רדיוהד,ניל יאנג,אביתר בנאי זה ה ש י ר שאני יכולה לשמוע בכל סיטואציה ולהרגיש הכי טוב בעולם

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. SOWK בגלגל"צ. בשמיעה השניה כבר התאהבתי וקניתי את כל הדיסק למרות שהכרתי רק שיר אחד ממנו
2. אין דבר כזה שיר אהוב. יש כ"כ הרבה.... בעיקר שירים מH&F וכמה ביסיידים. ממש מוזר שאת הכי אוהבת את IIAW... זה אחד השירים הכי פחות "קינים" שיש...... איזה עוד שירים את אוהבת?

שלום ../images/Emo13.gif

1. איך גיליתם את קין? SOWK בגלגל"צ... השיר הזה נוגן כ"כ הרבה והם אף פעם לא טרחו לומר מי שר ואיזה שיר.. עד שהם סוף סוף אמרו כמעט התייאשתי
2. מהו השיר האהוב עליכם? אטלנטיק ברוכה הבאה! ותישארי :) ותספרי על עצמך.. כמו שמך וכו'

תודה לכולם על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

קוראים לי מורן בת 23 ואני מראשון לציון... בדרך כלל אני לא גולשת באינטרנט הרבה.. היו כמה חודשים בתקופה האחרונה שהיה לי זמן לאינטרנט רק פעמיים-שלוש בשבוע לכמה דקות. עכשיו יש לי קצת יותר זמן פנוי ובמקרה במקרה הגעתי לתפוז וגיליתי על קיומו של הפורום. קלינג: אטלנטיק.. יפה אבל די מדכא יחסית לא? דרך אגב מאיפה הכינוי המקורי? יפה... לקריסמוקה: למה איס איט אני וואנדר זה לא שיר קיני? לילה: איך גילית את איז איט אני וואנדר? לפי מה שידוע לי זה לא היה ברדיו הישראלי... או שכן? האתר נקרא בזמנו פנדורה.. לא בטוחה שהוא קיים כבר, כאמור הרבה זמן לא גלשתי. אני מאד אוהבת את רובו המוחץ של השירים וזה מאד נדיר אצלי למצוא להקה שכל שיר שלה אני אוהב. עוד שירים אהובים חוץ מאיז איט אני וואנדר: again&again מהאלבום החדש.. ואם כבר מדברים על משהו לא "קיני", האלבום החדש קצת שונה מהשאר, לא? leaving so soon? the frog song שמאד מאד מזכיר לי בליריקה את הארי פוטר משום מה... snowed under can't stop bend and break try again crystal ball ואני באמת יכולה עוד להמשיך ולהמשיך אבל אלו... הם כל כך טובים בעיניי ברמה שכשאני שומעת אותם בבוקר זה עושה לי חיוך להרבה זמן. נעים מאד להכיר!

Lyla Bellamy

New member
חח בהתחלה לא הבנתי אל מי את מדברת O:

הכינוי של קארין זה משיר של לייפהאוס הוא לא קיני כי הוא פשוט לא דומה לשירים האחרים של קין , אלו שייחדו אותם מH&F . הוא פשוט לא היה בסגנון שלהם כשהוא יצא ... גיליתי אותו דרך הטלוויזיה , נראה לי שהוא עדיין קיים .. לפחות ישלו אפליקציה בפייסבוק .. בכל מקרה לאסט פמ הרבה יותר מגניב D: חח קצת שונה מהשאר P: ברוכה הבאה וזה

תודה../images/Emo9.gif

כמו ששגית אמרה, זה משיר של לייפהאוס.. גם להקה מעולה! לדעתי אטלנטיק אינו שיר מדכא בכלל. אני ממש אוהבת אותו בגלל הלחן, והמילים שממש יפות.. ויש לי פחד רציני מהזקנה וכאלה ולכן התחברתי אליו ישר. ובעצם, ככה התחברתי לכל השירים של קין מההתחלה

היי =]

1. הכרתי את SOWK שלמען האמת לא אהבתי בכלל, אבל בהמשך התאהבתי בEC דרך VH1. 2. זאת שאלה ממש ממש קשה.. האהובים עליי הם TWYWI, TFP, EC, ABD, TA והאמת שגם TLAL ועוד ועוד ועוד.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif 1. בשורה התחתונה, גיתית מנהלת הפורום גרמה לי להתמכר עוד בתקופת הדיסק הראשון... 2. קשה. כרגע Again&again (אחרי ההופעה שלהם, פתאום התאהבתי בשיר הזה לחלוטין../images/Emo99.gif). אבל באופן כללי This is the last time ו-Bend & break די מקום ראשון בד"כ...

למעלה