WOWWWWWW!!!!!!!!!

WOWWWWWW!!!!!!!!!

וואי....אתמול בלילה היה לי קצת קשה להירדם ובערך בסביבות השעה 3 הייתי ער במיטתי וירד גשם בחוץ...ופתאום היה את הבום הכי ענקי ששמעתי בחיים שלי!!! וזה כשעוד עברתי 2 פיגועים...נשבע לכם זה היה אחד הבומים שנדמה לי אני אזכור כל החיים...כל הבית רעד! החלונות זזו הדאודורנטים שעל השולחן שלי נפלו ונשבע לכם שעוד איזה 15 מכוניות בחוץ האזעקה שלהם התחילה לפעול. עכשיו אני לא יודע אם זה היה רעם או בום על קולי...אני יודע שההגיון אומר לי שזה היה רעם אבל כל כך קשה לי להאמין שזה רעם מרוב העוצמה!!!

Gilliana

New member
אתמול בלילה היו סופות רעמים...

... בכל רחבי הארץ כך שאין לך בכלל מה לנסות לחפש הסבר אחר. ולמה קשה להאמין שמדובר ברעם??? הברק פשוט היה מאד קרוב אליך, וזה בהחלט יכול להיות מסוכן. זכורות לי עשרות פעמים שבהם השתוללו סופות ברקים (בעיקר באזור המרכז) מזעזעות.

כן זה היה רעם..

שאלתי את חברים שלי שגרים באיזורים אחרים של העיר...איזה בום זה היה... משהו לא נורמלי...אני זוכר שקמתי לחלון כי המרכז המסחרי מולי...כל המכוניותעם האורות והאזעקות זה היה נראה כמו דיסקוטק

דיסקוטק ../images/Emo6.gif

גם אני זוכר בום כזה, אני חושב שברק פגע בעמוד חשמל, וזה היה בום אדיר, אומנם לא עברתי פיגועים בחיים שלי אבל זה היה הרעש הכי חזק ששמעתי אי פעם.

Gilliana

New member
בהחלט, וגם...

... בחלקים נרחבים של אירופה יש שטפונות - לא רק אצלנו.

למעלה