Ws`Up People ???

Ws`Up People ???

מחר,יום שבת, 17/3 - ערב 2PAC ב-MTV BASE ב-yes !!! 23:00 - Tupac: A Tribute 23:30 - Tupac Videography 00:30 - Tupac Shakur: Biorythm Enjoy!!! P E A C E D.j - D.N.A

תותי-בת

New member
אההההה!!!!!!! אני באה לישון אצלך היום :p אפשר? כי אמא שלי מרשה לי הכל אפילו לישון אצל בנים... למרות שהיא אומרת שיש לכם כינים אבל לא משנה..... אז אפשר לבוא? תחזיר לי תשובה כי אז אחותי תביא אותי אליך... אוהבת, ליאת. נ.ב ברוך הבא!!!

TutyBabe, S`4U !!!

ת`אמת אני גר אם בחורה, לא נראה לי שהיא תאהב ת`רעיון. חוצ`מזה אני עובד במועדון (.D.j) עד מחר בצהריים, כשאני מגיע (אחרי 12 שעות של פצצות לתוך המוח) אני בקושי נושם, ונרדם עד התוכנית-23:00. בקיצור, אם את כל-כך מעוניינת לבוא, תבואי מחר בערב, אבל בכל מקרה אני מקליט את העיניין, ככה שזה לא בעיה. אם תרצי לבוא תשלחי ת`מספר טלפון ב-E-MAIL . יאללה, אני מאחר. C` Ya !!! Bye!!! D.j. D.N.A P E A C E

תותי-בת

New member
hi mr DJ! :p איזה מתוק אתה... ממש אבל! אני גרה עם אמא ואבא ועינבלי ודווקא נראה לי שעינבלי לא תאהב את הרעיון.... באיזה מועדון אתה עובד? מוזיקה שחורה אה? מוזיקה שחורה?! למען האמת אם אני כ``כ רוצה יש לי איפה להתנחל לראות את זה אבל לא תודה מתוקון, ובאמת תודה על ההצעה שלך - מכל הלב, למה אתה לא בא היום ל-ג`י ספוט?! יש את חגיגות האור מציון - כדאי וכדאי.... :p אז DJ מקסים שלי, אל תשכח לפוצץ את רחבת הריקודים באנשים שמייחים! בריאה עליך, ליאת.

למעלה