WTF????? בבקשה תגידו לי שזאת לא טעות!!!

elknetld2kil

New member
שיט. כנראה אזעקת שווא

אותו משתמש רשם גם שולוט ריבולבר יופיעו בינואר ושתהיה גם הופעה של בקסטריט בויז, בריטני ספירסר, ביט 69, Lamb of god וWhorecore (2 להקות מטאל כבד). אנשים משועממים...

Rose131

New member
דווקא היה יכול להיות מגניב

למרות שאני מתכננת לטוס בכלל לאירופה בתאריך הזה בערך
אם אני אמצא עם מי

CitizenErased

New member
ואם חוזרים לנושא "להקות שעשויות להגיע.."

טום קירק, מנהל המדיה של מיוז, אישר לחברה שלי אתמול בלילה מאחורי הקלעים במדיסון סקוור גרדן שמיוז מתכוונים להגיע לארץ עוד השנה (2007) אבל יש להם בעיות עם הבאת הציוד ולכן שום דבר עוד לא הוכרז רשמית. זה כנראה גם נותן לכם רעיון למה כל כך קשה להביא להקות לארץ.. לא בדיוק עושים להם חיים קלים. הם גם קיבלו את העצומה שהייתה מודפסת על כמעט 100 עמודים
ומאט קיבל את הספר שהכנו לו שיצא מדהים.

CitizenErased

New member
לא..

לא ידוע מה מאט אמר כי חברות שלי העבירו את הספר לכריס ולטום (קירק.. מנהל המדיה) להעביר למאט. התגובה של כריס וטום אבל ברגע שהיא הוציאה את הספר הייתה "WOW!" חח וקשה לי להאמין שהתגובה של מאט תהיה ממש שונה מזה.

CitizenErased

New member
חח גם אני הייתי אז בתפוז אבל..

תחת אחד מהמאה שמות הקודמים שלי ואהבתי להקות שאני מתכחשת להן היום... ואם אני לא טועה גם ב2002-2003 ניהלתי את פורום שר הטבעות
geek alert! ואני עדיין אוהבת שרה"ט. בכל מקרה, אתה לא הזקן היחיד.

Rose131

New member
אני בתפוז מה25.1.05../images/Emo122.gif

עדיף לא לשלוח את ההודעה הספציפית
[נו, בפורום באפי ואנג'ל, בניק אחר, ואני כ"כ פקאצה מטומטמת בת 13
] [כן, זה שונה מעכשיו! עכשיו אני כאילו, כמעט בת 16
וקצת פחות מטומטמת. קצת.]

oshriti123

New member
וואו זה בערך בזמן שיצא האלבום הראשון שלהם,לא?

אני רשומה בתפוז מאז.. הגמר של כוכב נולד 2. אוגוסט 2004. חח אני זוכרת שנרשמתי רק כדי לכתוב כמה הראל סקעת מושלם ושכולם יצביעו לו XD אלוהים ישמור. אני מפחדת למצוא את ההודעה הראשונה שלי
[מיותר לציין שאני כבר לא מטומטמת כזאת, נכון? נחשפתי בכלל לרוק בדיוק שנתיים מאוחר יותר. זה התחיל עם גרין דיי וסימפל פלאן ולאט לאט התקדמתי ללהקות האיכותיות כמו מיוז וכו'. ולא, אין לי מושג למה אני מספרת את זה.
]

GD ROCKS

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר אני מניחה שלכולנו הייתה את התקופה הזאת..

Djerry

New member
הייי זה היומולדת שלי!

זו הייתה יכולה להיות דרך נחמדה לחגוג אם רק הייתי אוהבת אותם (או אם הם באמת היו באים) =/

למעלה