WTF? עליתי שני קילו...

tulkin

New member
WTF? עליתי שני קילו...

ותיקי הפורום זוכרים את הירידה הדרסטית, שלא לומר נפילה חופשית, במשקל שלי. מאז גיליתי את החבר החדש שלי לחיים ירדתי כ40 קילו. 20 מתוכם בחודשיים הראשונים, ועוד 20 ב4-5 שאח"כ. העסק התחיל להתמתן ולהתאזן, והמשקל התייצב מאד (סביב BMI של 25).
והנה, במקרה שקלתי את עצמי היום וגיליתי שעליתי כ2-3 קילו מהמדידה האחרונה. איך זה קרה?

כרגיל, אני יותר מופתע מדואג. מופתע כי לא שיניתי באופן קיצוני את אורחות חיי (תזונה+פעילות) בחודש האחרון... מעניין.

תומרונתם

New member
מנהל
לדעתי הלא מקצועית...

כיוון שאתה ממשיך עם הפעילות הגופנית ה(מאוד) עצימה שלך, אתה ממשיך להוסיף מסת שריר כל הזמן.
עכשיו, כשהגעת לאיזון מסויים בירידת השומן, העובדה הזו מתבטאת בעלייה במשקל נטו - אבל אם היית בודק כנראה שהיית רואה שירדת באחוז השומן.
&nbsp
שאפו!!!!
תגיד, איך העולם מתייחס אליך? מה אומרים לך חברים, משפחה, הילדים?
זה שינוי מ-ט-ו-ר-ף, גם במראה וגם באורח החיים... מעניין לשמוע אם בא לך לספר.

tulkin

New member
הילדה שלי כבר יודעת לספר שאבא היה פעם שמן...

וכמובן שזה מתקשר אצלה למה שאכלתי אז והיום (היא שמחה שיש לה יותר פיצה כשמזמינים, כי אני כבר לא אוכל חצי). הבן שלי צעיר מדי בשביל לתקשר את תחושותיו סביב העניין הזה. המוכרת במכולת השכונתית אמרה שאשתי אולי צריכה להתחיל לדאוג כי אני נהיה חתיך מדי...ובגדול, אף אחד לא נשאר אדיש (רובם לחיוב, אבל פעם גם היה מי שחשב שחליתי במחלה קשה ודאג מאד), עד כדי כך שזה מביך אותי (שיא המבוכה, אני חושב, היה כשחזרתי מחו"ל והפקידה בביקורת דרכונים אמרה שרזיתי מאד). למי שמתעניין אני מספר כמובן מה, למה כמה ואיך. לפחות שני סוכרתיים ששמעו ממקור שני על השינוי שעברתי פנו אלי לקבלת עצה ועזרה (אחד מהם עבר לתזונה דלת פחמימות ותוך שבועיים חזר לערכים מאוזנים, אחרי 4 שנים שלא הצליח להתאזן עם תרופות). גם אחרים התעניינו ב"שיטת" ההרזיה שלי, אבל כששמעו שאני נמנע מפחמימות הם ויתרו על הרעיון מיד.
&nbsp

תומרונתם

New member
מנהל

למעלה