WTF תראו תאימיל שקיבלתי:/

bla777

New member
WTF תראו תאימיל שקיבלתי:/

צירפו לי עוד קובץ אני לא פותחתי את הקבוץ ששלחו מחשש לוירוסים.. בכל מקרה זה האימיל שלום, הפרק הקרוב של בלתי נתפס (יום שני הזה 21:50 ערוץ 10) נאסר לשידור בטענה שהוא מסוכן לצפיה מכיון שמוצג בו האתגר המסוכן בעולם. החלטה מעין זו מזכירה מנגנוני צנזורה של משטרים אפלים ומזלזלת באינטיליגנציה של הצופה. אז נחשו מה? הפרק האסור ישודר על אפם ועל חמתם!!! אמנם אסור לנו לפרסם פרומואים בטלויזיה לפרק הנ"ל אבל בדיוק בשביל זה נולד האינטרנט. אנא הפיצו מייל זה (בצירוף הפרומו) לכל מי שאתם מכירים וגם לאלו שלא. לא ניתן לרשות השניה להרוס לנו את הטלויזיה! מוזר לא:/?

Flagg1

New member
באמת מזלזלים באינטליגנציה של הצופים

כשהם מגדירים את זה בתור האתגר הכי מסוכן בעולם, בזמן שמדובר רק בעוד טריק של קסמים שלא יפגע באף אחד. זה די מעצבן לראות בתוכניות כמו של כריס אנג'ל שבמשך 20 דקות מתכוננים לאתגר ואמורים עד כמה מסוכן זה, ורק מדובר באשליה בסופו של דבר. באמת חושבים שיש אנשים שמאמינים לזה?

0Pandemonium0

New member
זה חלק מבניית המתח בשביל ההופעה.

מה רצית? שבתחילת ההופעה נמרוד או כריס אנג'ל יגידו "הכל אשלייה, זה בסדר" ובום, יירו בהם?

1shiran1

New member
גם לי שלחו את זה...

וזה לא ווירוס, זה נפתח לי בתור הפרומו של בלתי נתפס.. רואים את נטלי עטיה מכוונת רובה אל אמיר לוסטיג... זה הפרומו בעצם שאוסר לפרסום.. אני בעד להפיץ כמה שיותר אימליים כאלו!!!! נגד הצנזורהה %$@#$ חצופים TWRT@$$R@

למעלה