WTF... מי הראשון שניסה את זה ...?
S sh12sh New member 14/1/15 #2 לא ניסיתי אני חושבת שזה מדהים ומלחיץ כאחד אם רק היתה לכולם האפשרות ללמד את התינוקות שלהם את זה אולי היו נחסכים כמה אסונות .      
לא ניסיתי אני חושבת שזה מדהים ומלחיץ כאחד אם רק היתה לכולם האפשרות ללמד את התינוקות שלהם את זה אולי היו נחסכים כמה אסונות .      
P puma141 New member 14/1/15 #3 איזה! מדהימים! זה כלי לחיים, סוק.......בתת מודע. תקרא על זה. ולמה אתה נבהל? איפה אתה חושב שחי תינוק ברחם-אם לא בתוך מים?
איזה! מדהימים! זה כלי לחיים, סוק.......בתת מודע. תקרא על זה. ולמה אתה נבהל? איפה אתה חושב שחי תינוק ברחם-אם לא בתוך מים?
ס סוקרטס פה New member 14/1/15 #4 לא נבהל אבל אי אפשר להגיד שזה לא מרתיעה למרות שאני בטוח שהסט כלים שיש לאדם הוא " ביאונד אוואר אמג'וניישן" אז נאו ביגי
לא נבהל אבל אי אפשר להגיד שזה לא מרתיעה למרות שאני בטוח שהסט כלים שיש לאדם הוא " ביאונד אוואר אמג'וניישן" אז נאו ביגי
P puma141 New member 14/1/15 #5 כן, זה מרתיע....... לזרוק ככה תינוק למים....אבל אני בכל בעד. סט כלים הוא לא רק במודע, הוא גם בתת. ואנחנו לא יודעים הכל.....
כן, זה מרתיע....... לזרוק ככה תינוק למים....אבל אני בכל בעד. סט כלים הוא לא רק במודע, הוא גם בתת. ואנחנו לא יודעים הכל.....