WTF
אוקי אז ראיתי היום מאמצע הפרק "בחזרה לבקבוק"- Back in the Bottle ואני חייבת לציין שלא ראיתי אפילו פרק אחד מהעונה ה-5. אז כאילו אני אודה מאוד מאוד למי שיסביר לי מה לעזאזל הולך שמה?? כשזינה עמדה מול הטילים והסתכלה עליהם זה הזכיר לי את FIN
ולא הבנתי מה היא תעשה (כי הגעתי באמצע) ופתאום היא עושה שדה כוח שמגן עליה ואני כזה- מה? ממתי זינה עושה קסמים? אבל היה פרק ממש נחמד!! (ממה שכבר ראיתי) אהבתי: 1. הסייס נופל לגבריאל מהיד באמצע המלחמה והיא מחליפה אותו במקל. יעילות זה שם המשחק! אהבתי את האירוניה! 2. המבטים שגבריאל שלחה לג´וקסר כשהוא סיפר איך הוא ניצח מאות אלפי לוחמים. סחה על המושלמות! 3. הציטוט עם הבית יכול לפעמים להיות גם בנאדם. אני כזה- אוקי עכשיו אני יודעת מאיפה לקחתם את זה. (ז"א ממש מאיזה קטע) לא אהבתי: זינה הופכת את כולם לאבן או שבעצם דמויות קרטון דו-מימדיות. אפקט מחשב טיפשי במיוחד. אני בטוחה שיכלו להשקיע טיפה יותר באפקטים...
אוקי אז ראיתי היום מאמצע הפרק "בחזרה לבקבוק"- Back in the Bottle ואני חייבת לציין שלא ראיתי אפילו פרק אחד מהעונה ה-5. אז כאילו אני אודה מאוד מאוד למי שיסביר לי מה לעזאזל הולך שמה?? כשזינה עמדה מול הטילים והסתכלה עליהם זה הזכיר לי את FIN