WTF

ברודי

New member
WTF

אוקי אז ראיתי היום מאמצע הפרק "בחזרה לבקבוק"- Back in the Bottle ואני חייבת לציין שלא ראיתי אפילו פרק אחד מהעונה ה-5. אז כאילו אני אודה מאוד מאוד למי שיסביר לי מה לעזאזל הולך שמה?? כשזינה עמדה מול הטילים והסתכלה עליהם זה הזכיר לי את FIN
ולא הבנתי מה היא תעשה (כי הגעתי באמצע) ופתאום היא עושה שדה כוח שמגן עליה ואני כזה- מה? ממתי זינה עושה קסמים? אבל היה פרק ממש נחמד!! (ממה שכבר ראיתי) אהבתי: 1. הסייס נופל לגבריאל מהיד באמצע המלחמה והיא מחליפה אותו במקל. יעילות זה שם המשחק! אהבתי את האירוניה! 2. המבטים שגבריאל שלחה לג´וקסר כשהוא סיפר איך הוא ניצח מאות אלפי לוחמים. סחה על המושלמות! 3. הציטוט עם הבית יכול לפעמים להיות גם בנאדם. אני כזה- אוקי עכשיו אני יודעת מאיפה לקחתם את זה. (ז"א ממש מאיזה קטע) לא אהבתי: זינה הופכת את כולם לאבן או שבעצם דמויות קרטון דו-מימדיות. אפקט מחשב טיפשי במיוחד. אני בטוחה שיכלו להשקיע טיפה יותר באפקטים...

L u c y

New member
אז זה מה שקרה

הבת של לאו מא הגיעה ו"עזרה" ללוסי באחד הקרבות. הם רצו לקחת את הספר של לאו מא ששם היא כתבה את כל כתבי החכמה שלה שהם מביאים המון כח = "הקסמים" שראית. זינה ואחת הבנות של לאו מא הרגו את האחות השניה (סליחה שאני לא זוכרת שמות) ו...זהו. הטילים היו אבקה שחורה שהנוסח שלהם ידוע רק לאחות הרעה שגילתה את זה אחרי שהיא מתה לשר המלחמה נראה לי והוא הגיע עם צבא הדרקון הירוק שהיה הבן של לאו מא והיא הרגה אותו. בבבבעעעע.

ברודי

New member
אההה זה מתחבר לי!!!

לאו מה זאת זאת שריפאה את זינה אחרי ששברו לה ת´רגליים נכון? שמתי לב שהבן שהיה מחובר לבת מוכר לי מאיפה שהוא ועכשיו אני נזכרת... זינה הרגה אותו עם הסיכה.... (יותר נכון תהרוג) בכל אופן תודה על ההסבר לפרק.. מה שאת אומרת זה שרק לפרק הזה היו לה ת´כוחות? (אני זוכרת את הספר שלאו מה כתבה אבל מהפרקים של העונה ה-6)

gabrielle

New member
למיטב ידעתי...

לאו מה לא מופיעה בעונה ה-6... וגם לא הספר שלה

ברודי

New member
היא לא מופיעה...

היא מופיעה רק בזכרונות שלה... רגע בעצם וואלה.. חשבתי אז שזינה הורגת את הבן של לאו מה אחרי שגבריאל אמרה לא שלא תעשה את זה או משהוא כזה ומשום מה היה לי בראש תמונה של גבריאל עם שיער קצת אז קישרתי את זה לעונה השישית כי את העונה החמישית לא ראיתי וזה לא יכול להיות לקוח משמה אבל עכשיו שאמרת שאין נזכרתי שגבריאל לבשה את השימלה הכחולה הזאתי בכלל והיה לה שיער ארוך!!! אז זה מהעונה השלישית או הרביעית לא? אז זה לא יכול להיות הבן של לאו מה כי זינה הרגה אותו כבר בעונה השלישית עם הסיכה לא?

gabrielle

New member
כשגבי עם שימלה כחולה זה עונה 1

וזינה הרגה את מינג טיאן בעונה 3.

ברודי

New member
לא הבנת...

דיברתי על השימלה הכחולה הסינית שגבריאל לבשה כשהיא כביכול בגדה בזינה.. שזינה היתה במין מרתף עם מים וקרש על הצוואר רגע אל תגידי לי ששוב התבלבלתי עם הפרקים? אני דיברתי על הבן של לאו מה- מינג טיאן קראו לו? הוא לא הופיע עכשיו שוב בעונה ה-5? בתור הזה שמחובר אליו אישה?

ברודי

New member
הנה זאת השאלה-

זה שבפרק- בחזרה לבקבוק שנמצא בצד הכי שמאל בתמונה זה לא זה שזינה הרגה בפרק: "2 The Debt" עם הסיכה? (התמונה שלמטה)

למעלה