WTF????????????.....

D i l D o

New member
אני יכול להגיד לך מה כנראה יש שם

פוסטרים, אולי בובה ועוד כל מיני מרצ'נדייז כאלה, אם זה שווה 930 שקל? בחיים לא!

ShaDoW GiRl

New member
Limited Collector`s Edition

כנראה לאספנים. לא שווה לדעתי.

../images/Emo66.gifלא 930 ש"ח...

918.83 ש"ח... חחח, האמתי שלפי דעתי זה לא הכי שווה, אבל זה לאספנים כפי שכתוב אז כנראה יש משהו מיוחד בתוך הקופסא הזאתי ששווה את המחיר... הדבר החיובי שבחנות של לייזר קלאב אפשר למצוא די וי די(ם) שלא מצאתי בכל מקום (אם אני לא יכולה לרכוש דרך האינטרנט)...

i love usa

New member
אני קונה משם עוד מעט

סרט שתיים יש להם מבחר גדול של סירטי אימה וגם סירטי אימה קלאסים

i love usa

New member
מנצלת-מה לקחת??

אוקי אז ככה בקרוב מאוד מאוד אני מקבלת כסף
ואני הולכת לקנות איתו שתי סרטים עכשיו הסרט הראשון שאני קונה זה Donnie Darko (Special Edition) עכשיו אני דיי מתלבטת במה לבחור בסרט השני אז האפשרויות הם: House On Haunted Hill (Special Edition / 1999)-הבית על הגבעה הרדופה. Zombie (Special Edition)-זה עדין בסימן שאלה תלוי אם יספיק הכסף. Sleepy Hollow High (Special Edition) Halloween 2 (Goodtimes) Candyman-גם בסימן שאלה. Evil Dead (Special Edition/ Elite)גם סימן שאלה. אני חייבת להראות לכם את זה מצאתי את הסרט המנסרים מטקסס 2 קלטו את המחיר כאן (לייזר קלאב) ויש בחול מוכרים אותו זה במין סאל בקיצור תקליקו פה ותגידו לי אתם מאיפה הייתם קונים אותו תזכרו דולר קנדי אחד שווה 3.7 שקל(לפי העיתון של היום) פשוט שערוריה עם המחירים של הארץ. אגב המנסרים מטקסס 2 גם ברשימה. זהו כרגע מה אתם ממליצים לי סרט אחד לבחור מכול הרשימה. עוד משהו טקס פירסי MTV של השנה יהיה באווירה של סירטי אימה
זה יהיה מעניין .

i love usa

New member
מתקנת

טקס פירסי ה-MTV יהיה בהשראה לסרט האימה החדש שחר המתים

VAMPhantom

New member
באותה הזדמנות, אסביר למה המחיר?

הגרסה הספציפית שראית, כוללת את הדברים הבאים: הסרט בגרסה המלאה, חוברת התסריט, פוסטר של הסרט כפי שהוצג בתחילת דרכו, קטע-סטילס של הסרט האורגינלי, 3גלויות ותמונות. זה הוצאה מיוחדת לאספנים בלבד!

למעלה