www.bparent.co.il נשמח לחוות דעתכם

נטע777

New member
www.bparent.co.il נשמח לחוות דעתכם

אתר הורות חדש web 2.0 דירוג התכנים על ידי המשתתפים כך שמתקבלים תכנים שווים. אפשרויות מגוונות של סוגי תכנים.

ואו

איפשהו בתוך כל רשימת הראעיונות, היה לי רעיון להקים רשת חברתית להורות. האתר נראה טוב. העיצוב מאד נעים. הביפים נראים מעניינים. משהו בניווט באתר קצת חסר לי. מעבר לצפיה בביפים, נדמה לי שהייתי רוצה לראות איזה תפריט ברורלמעלה או בצד של חלוקה לפי קטגוריות..

נטע777

New member
מיכלי

חשבתי על מה שכתבת. העניין של קטגוריות לא קיים היות ויש תגיות. מכיוון שהתכנים מועלים על ידי הגולשים,הרי שאחד עשוי לקרוא לגיל מסויים תינוק ואחר יקרא לאותו גיל פעוט. לפיכך, התגיות פותרות את העניין. ניתן גם לבצע חיפוש על ידי מילת מפתח,למעלה מצד שמאל במסך. מה חסר לך בניווט? מעניין לדעת. ושוב תודה על ההערות הבונות.

Itzik RDVC

New member
מושקע יפה אבל בנוי לא נכון

לדעתי, יש הרבה בעיות עיצוביות וחבל כי נראה שהושקע בו המון. כל הזמן דברים זזים - לא עושים את זה יותר - ומפריעים להתרכז במידה. דף הבית מלא מידי במידע ופשוט הולכים לאיבוד. צריכים מאוד לרצות בכדי להשאר באתר ולראות מה יש בו. בלי קשר למה שאמרתי, רעיון טוב ובהצלחה

נטע777

New member
לא ראיתי שום דבר שזז שם

יש אתרים הרבה יותר "מבלבלי עיניים", זה אתר מאוד סולידי מבחינה זאת. כל ביפ רחב ומכיל מידע מושך את העין תמיד יש מקום לשיפור ולכן פניתי לכאן.

lili the one

New member
אהבתי מאוד את האתר. בהצלחה ../images/Emo45.gif

ממליצה להציץ באתר שלי, סוניקבוקס, מיזם להקלטת ספרי אודיו לילדים, נוער ומבוגרים ומכירתם בכתובת : www.sonicbooks.co.il ואולי מספר ספרים יעניינו את האתר שלך.

נטע777

New member
אז ככה..

קודם כל תודה. האתר שלך מעולה לטעמי וחדשני. את בהחלט יכולה להעלות דפים ממנו באתר אצלנו,חשיפה נהדרת עבורך והעשרת תכנים עבורנו. הרשמי אצלנו כבעלת פרופיל "מתחום המסחר" ושווקי את מה שיש לך להציע. באתר יש הרבה הורים שאני בטוחה שיתעניינו.

למעלה