www.geocities.com/football_il

BenFriedman2004

New member
www.geocities.com/football_il

סוף סוף. ידידה שלי בנתה את האתר. כל מה שאתם חושבים שצריך עוד להוסיף (זה בשלב הכנות סופיות), אל תתבישו להגיד.

Yo-man

New member
אהבתי את הלינק לפורום ../images/Emo13.gif

ולענין הביקורת - על רגל אחת: 1. התמונות באיכות די נמוכה וממש קשה לזהות את האנשים. 2. אולי כדאי להדגיש יותר את הלינקים, כי כשיש לך כפתור ענק שכתוב עליו "לינק לפורום תפוז", אתה לוחץ עליו ומצפה להגיע לפורום, ולא לגלות שורת לינק בצבע דהוי שעליה תצטרך ללחוץ (מה גם שזה לינק בודד ואין סיכוי שיהיו שם עוד לינקים) 3. אחרי שאתה נכנס ללינק הראשון אין כפתור "לעמוד הראשי". ואם לוחצים כל "back" באקספורר, יוצאים מהעמוד. 4. רשימת הטלפונים - מקובל שהיא לפי סדר כלשהו (אלף-בית, היררכיה, מיקום גיאוגרפי... משהו). דוקא רשימת הכתובות מסודרת נכון. האנימציה בהתחלה ממש יפה, אבל הייתי מבליט יותר את הכיתוב "פוטבול" ומשאיר אותו טיפה יותר זמן. מקווה שאתה מקבל את הביקורת באהבה. אני מצדיע לך על היוזמה, מקווה שתצליח להפיץ את האתר להמון אנשים, ושיום אחד נוכל לשחק משחק מאוזן ת"א נגד רעננה.

BenFriedman2004

New member
קיבלתי באהבה (את הביקורת)

תודה על הביקורת יורם. לקחתי בחשבון את מה שאמרת ואני אטפל בזה. התמונות באיכות ירודה כי הם עברו מליון עיבודים. אני מקווה שהתמונות הבאות יהיו טובות יותר.

למעלה