www.mame32.dk

ShotokanMaster

New member
בעעעע...מההההה זהה?!?!?

הספרדים השתלטו גם על האתר הזה?! מה זה נהיה?! עכשיו אין לי בכלל סיבה לחיות! eyalgr, תן לי שוב אופציות התאבדות אפשריות בבקשה.....

XplowBoy

New member
תראו הכנתי קטע אומנותי!

טוב לפני שאתם קוראים! אני לא ממש מחפש רומים למיים כי אני מעדיף משחקים חדשים יותר אבל אני רואה כמה האתר חשוב לכם אז הכנתי קטע אומנותי בשבילכם! תקראו בית ראשון: אתר אכזר עוד לא נפתח וכבר הוא נסגר. רומים רבים עמדו על שרת עכשיו כולנו נסתפק במעט. הביא לנו רומים רק בהרשמה עכשיו שמו אליהם, אצבע מאשימההה!!!!. פיזמון: אוווו אתר... אתה חסר לי כמו איבר! מחפש תורם... אבל הוא עוד לא אותר!!!!!!!! אוווו אתר... אתה חסר לי כמו איבר! מחפש תורם... אבל הוא עוד לא אותר!!!!!!!! בית שני: טוב אז זהו זה נגמר! האתר נסגר! לא צריך לבכות! צריך להגור כוחות! האתר שוב יבנה! עם טריקים יעלה והעין הכחולה, שוב אז תסתכל האתר יסגר. פיזמון: אוווו אתר... אתה חסר לי כמו איבר! מחפש תורם... אבל הוא עוד לא אותר!!!!!!!! אוווו אתר... אתה חסר לי כמו איבר! מחפש תורם... אבל הוא עוד לא אותר!!!!!!!! THE END

ShotokanMaster

New member
פששש... איזה שיר....

רק תתקן - "לאגור" עם א' לא עם ה'..... אתה יודע איזה מפורסם תהיה עם תמשיך לכתוב כאלה שירים??? (שכחתי לציין, תצתרך למות קודם....
) חחחחחחח.... אהבתי את המטאפורה עם האיבר..... שיר לירי ביותר.... אני אביא אותו למורה שלי לספרות כדי שילמד אותו במקום את השירים המשעממים של רחל... הבעיה היא יתחיל עודפם לקלל אותי ביידיש......

XplowBoy

New member
חחחחחחחח

אני רגיל לכתוב סיפורים מצחיקים בצ'אט במהירות אני גם מלך בפרייסטיילים באיזה צ'אט של מירק וזאת פעם ראשונה שכתבתי שיר דפוק כזה חחח

Ultra Spidey

New member
הו דאון..

ככה קוראים לזה אאל"ט.. מה שדרו קארי עשה ב"של מי השורה הזו בכלל?" בד"כ 4 שורות, חרוזים בין שורה 1 ל-2, 3 ל-4 לכל בית.

למעלה