www.mitkadem.co.il

Hurakano

New member
www.mitkadem.co.il

מה אתם אומרים על האתר ? החומר שהוא מציע טוב ? אני מכיר את הכתובת... רציתי לשאול אם החומר שיש שם על פינק פלויד הוא אמין, כי רציתי לקרוא כדי להרחיב קצת את הידע
מה אתם אומרים ?

pink floydror

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

האתר "מיתקדם" שייך לאורי ברייטמן, כל המידע שבו נאסף או נכתב על ידו, מדובר במקור האמין ביותר למוזיקה מתקדמת שתוכל למצוא בארץ. ובקשר לביוגרפיה של פינק פלויד, המלצה אישית - תקרא אותה, אני רותקתי למסך באותו יום שקראתי אותה כמו שלא רותקתי לעצם דומם בחיי.

holo

New member
כנ"ל

אתר מצוין שנותן מידע על הרבה להקות בנסוף פינק פלויד. הביוגרפיה של פינק פלויד מאוד מעניינת ואותי היא ריתקה..

N a V e

New member
אמין ביותר

אתר מצויין,מבחינת החומר שלו.הוא מרכז לך את כל המידע שאתה צריך כדי להיפתח לז'אנר הזה. יש לי איתו בעיה אחת:חלק מהחומר נכתב כאילו בנימה מתנשאת כלפי ז'אנרים אחרים.

One Echoe

New member
לידיעתך, זה הרעיון של האתר.

להראות לך את הגדולה שברוק המתקדם. כמובן שהוא מתנשא, ובצדק. <ואין פה קשר לטעם>.

נצל"ש

כידוע לכם באתר הזה יש לינק להזמנת כרטיסים להקרנה של THE WALL בסינמטק תל אביב בעשירי בספטמבר. עכשיו הזמנתי דרך שם,קיבלתי הודעה שההזמנה נתקבלה בהצלחה.לא נדרשתי להכניס כרטיס אשראי ולא כלום. מה זה אומר? יש לי בטוח כרטיסים? אם יש פה מישהו שכבר הזמין ויצרו איתו קשר במייל\טלפון,שישפוך קצת אור על העניין הזה ואני מאוד אודה לו.

holo

New member
אל תדאג

אני הזמנתי דרך האתר והשארתי טלפון, התקשרו אלי והודיעו לי שהכרטיסים שהזמנתי שמורים לי..

למעלה