WWW.RAEL.ORG תפסיקו להיות פרמיטיסים וכר ולהאמין בעל טבעי. תתפחתו כבר!
י יניר007 New member 30/1/03 #1 WWW.RAEL.ORG תפסיקו להיות פרמיטיסים וכר ולהאמין בעל טבעי. תתפחתו כבר!
ת תיאולוגיה New member 30/1/03 #2 חן חן על הודעתך רבת העומק והמאלפת. אני מצפה בכיליון עיניים ל-15 במאי, תאריך שבו לדבריכם הבוראים שלנו אמורים להופיע. נדבר אז...
חן חן על הודעתך רבת העומק והמאלפת. אני מצפה בכיליון עיניים ל-15 במאי, תאריך שבו לדבריכם הבוראים שלנו אמורים להופיע. נדבר אז...
י ינון פיאמנטה New member 30/1/03 #3 עזבי אותך תיאולוגיה יש דברים שראויים להתיחסות ויש כאלה שלא.. אותם ראלים (אני אוהב לכנות אותם רעלים או רע-אלים) מיצו מזמן את הסבלנות של כולנו שיאמינו במה שירצו אבל שיעזבו אותנו בשקט.. יהיה טוב ינון
עזבי אותך תיאולוגיה יש דברים שראויים להתיחסות ויש כאלה שלא.. אותם ראלים (אני אוהב לכנות אותם רעלים או רע-אלים) מיצו מזמן את הסבלנות של כולנו שיאמינו במה שירצו אבל שיעזבו אותנו בשקט.. יהיה טוב ינון
א אלי ו. New member 5/2/03 #5 לא לעתים קרובות אמונה נותנת קריטריונים כ"כ ברורים להפרכתה. חכה ל 15 בפברואר, או שהם יבואו או שנשמע תרוץ משעשע. מה אכפת לך, אותי זה משעשע
לא לעתים קרובות אמונה נותנת קריטריונים כ"כ ברורים להפרכתה. חכה ל 15 בפברואר, או שהם יבואו או שנשמע תרוץ משעשע. מה אכפת לך, אותי זה משעשע
ת תיאולוגיה New member 13/2/03 #9 אז מה זה מוכיח? שגם יד לאחים יודעים לשקר? אני לא אתפלא, שכן קבוצה שיודעת להכות, להטריד ולעבור על חוקי המדינה, בוודאי יודעת גם לשק ולסלף.
אז מה זה מוכיח? שגם יד לאחים יודעים לשקר? אני לא אתפלא, שכן קבוצה שיודעת להכות, להטריד ולעבור על חוקי המדינה, בוודאי יודעת גם לשק ולסלף.
כ כוכב ה שחר New member 5/2/03 #4 קבוצה כזו קטנה ועושה כל כך הרבה רעש. "איסטרא בלגינא קיש קיש קריא" מעניין, מה קורה עם השיבוטים?
A Ace troubleshooter New member 13/2/03 #7 זה קונספרציה הם לא עשו כלום הם סתם מתלהבים... עבדו על כולם בעיניים....
א אלי ו. New member 13/2/03 #8 חכה עוד יומיים למה חוסר הסבלנות? או שתפגוש את החוצנים, או שתשתמע תירוצים משעשעים. בכל מקרה, יהיה מענין.
חכה עוד יומיים למה חוסר הסבלנות? או שתפגוש את החוצנים, או שתשתמע תירוצים משעשעים. בכל מקרה, יהיה מענין.