X ? איפה אתה ??

Alfa156 GTA

New member
X ? איפה אתה ??

בכל זאת פורום קטנועים או לא פורום קטנועים ?! וזוכר רציתי לשאול אותך משהו ? אני עדיין רוצה...
האלפא

TheReverend

New member
הX ../images/Emo160.gif לו לחו"ל יחזור בהמשך

השבוע. אבל אתה יכול לנסות לשאול אותי

Alfa156 GTA

New member
קודם כל גם לך מזל טוב על פתיחת

הפורום. אבל את X אני מכיר אישית (בחיים כן ? ), והוא פעם אמר לי איפה הוא עשה מדבקה לGS שלו שכתוב בא IXMIX, אני צריך אחת דומה. ידוע לך משהו על זה? ושוב , בהצלחה בפורום. האלפא

xofer

New member
2 אפשרויות

יש מקום בצ'לנוב של מדבקות. לא יודע בדיוק איפה, שאל בבייקר. או שתקנה טפט בגודל A4, תארגן במחשב את מה שאתה כותב עם פונטים ומה שבא לך, תהפוך בתוכנת גרפיקה, תדפיס על הצד ההפוך של המדבקה, ואז תגזור.

Alfa156 GTA

New member
ROYBOY !!!

אתה מה עושה פה ?! בכל אופן - כל בדיוק אחת כזאת על הזרוע, ועוד אחת על המסיכה הקדמית. האלפא

Alfa156 GTA

New member
ואם כבר -

זאת נמצאת עכשיו על הזרוע, עוד כמה ימים היא כבר תרד... האלפא

Alfa156 GTA

New member
סיפור ארוך...

הCOMPETITION הזה זה בכלל לוגו של משהו, שקשור לתחביב הקודם שלי.... והC - בצורת הפאקמן זה הלוגו... האלפא

ixmix

New member
חיבח שלטים.

חנן שלטים / ח.י.ב.ח. שלטים (אותו מקום, שני שמות). אתה עולה מהכיכר ליד יוני, עובר ליד דינמומטר, בצומת הקרובה (לפני הבנין של כתר והמשטרה, כן?) אתה פונה ימינה, ומיד ימינה לחניה. המקום נקרא כאמור "חנן שלטים" והגרפיקאית מאד נחמדה, עושה לפי הזמנה. אני שילמתי בזמנו כ15 ש"ח לצד, ולאחרונה על מדבקה תחליפית לפיקאפ שילמתי 25 לזוג.

Alfa156 GTA

New member
חזרת כבר ?!?

טוב סבבה, אני רוצה לבקש כמה מדבקות, תגיד אני יכול אולי להביא להם קובץ ? סתכל בפורום 8 שירשור המדבקות. ותודה. האלפא

Alfa156 GTA

New member
X !! עכשיו שאני חושב על זה...

אני מכיר אותו כבר... הוא גם עושה מספרים... עשה לי לDR כמה מספרים קטנים בזמנו...
נראה מה הוא יגיד על מדבקה שאני יביא. האלפא

דמיקולו

New member
../images/Emo176.gifאם במדבקות עסקינן,איפה

משיגים מדבקות של פול גז כמו שבתמונה????

Rapi

New member
תגיד רויבוי...

כמה זמן המדבקה שם? לא יורדת בגשם? לא מאבדת צבע בשמש?

ixmix

New member
אני אגיד.

לי יש מדבקות ויניל "Xמיקס" (תמונה תועלה לפי דרישת הקהל). שמונה חודשים כולל חורף. לא יורד, לא דוהה, לא זז. גרושים (15-20 שקל למדבקה / 6- ש"ח לסט של 2 גדולות, 2 קטנות ו1 למגן גלגל).

למעלה