X- BOX SUCKS

whazzup

New member
X- BOX SUCKS

הודעה ל-halo רק שתדע לך שאולי מבחינות גרפיות בלבד!!!!!!!! ה- X-BOX יותר טוב מה-ps2. מפני שכל משחק שיוצא ל אקס בוקס יצא בסופו של דבר ל- pc ואם תחשוב על זה תגלה שיש הגיון בדברי, קח לדוגמה את medal of honor החדש, או את מורטל קומבט 4 או אלף משחקים אחרים שיצאו לאקס בוקס, ותמיד תזכור שמייקרוסופט לא מבינה כלום ביחס למשחקי טלוויזיה. ורק שתדע שגם לפליסטישן יש תדבר הזה אם האינטרנט אבל פשוט החברות בארץ לא תומכות בזה, אתה אפילו יכול לראות ב-gamer שילד מבריטניה יכול לשחק קוויק 3 אם מישהו מאוסטרליה. ועוד משהו משחקים של -ps2 תמיד יגברו על אקס בוקס, אולי לא בגרפיקה אבל בעלילה, בפעולה ובכל מה שתרצה, קח לדוגמה את פינל פנטזי 10 או מטל גיר 2 שאף פעם לא תיראה אותו על האקס בוקס.

Halo

New member
No Does it? Here are the real facts

My Dear Wazzup So we agree that graphic wise, the XBox is better then the PS2. Right? So what more is there to say? The Graphics is the CORE of the whole console, and it is the whole expriance. Now let say that we have the same game in PS2 and in Xbox for example Silent Hill 2. Now we know that it will look better in Xbox, and we know that it is the same story board. So my friend what can I say... Microsoft unforunatlly (and I am not a Microsoft fan) Does it better. Ohh and one last thing... Konami of Japan announced today that it will develop several high-profile games for the Microsoft Xbox and other next-generation consoles. The major announcement was the confirmation of Metal Gear Solid X for the Xbox. It will be a port of the upcoming Metal Gear Solid 2, which signifies an end to the brief console exclusivity of the franchise. The other games being published by Konami on the Xbox console include Jurassic Park X, Crash Bandicoot X, Silent Hill X, and a game based on director John Carpenter´s The Thing. Don´t be naive, The Games will be for all consols. The Gaming compnies just want to make more money...

*גלעד*

New member
עצוב...

שיש עדיין אנשים כמוך שחושבים שהגראפיקה זה כל מה שחשוב במשחק. לא יהיה את Metal Gear Solid 2 על האקס בוקס לא משנה כמה תרצה, וגם אם יום אחד יהיה, זה כבר לא ישנה לאלה שכבר שיחקו את זה ב PS2. שאר המשחקים שציינת (כמו פארק היורה 3 או Halo) הם משחקי יריות חסרי מוח, ולמרות שהגראפיקה יפה, עדיין אין שום סיבה לשחק אותם יותר מאשר את המשחקים במחשב. אגב, למקרה שטעית וחשבת שהאקס בוקס כבר עולה על המחשב, אז כרגיל, טעית. המחשב היה ונשאר מכונת המשחקים האולטימטיבית מבחינת עוצמת החומרה. רק חבל שהמשחקים היפים יוצאים לקונסולת ה PS2 בלבד. בכל מקרה, האקס בוקס הוא אפילו לא פונקציה בתחרות הזאת, חוץ מלאנשים שלא נמאס להם לראות רק פיצוצים חסרי משמעות על המסך.

whazzup

New member
אתה צודק במאת האחוזים

ה- X-BOX לא משתווה לפליסטישן חוץ מאולי שהגרפיקה יותר טובה, מיקרוסופט הוציאה את האקס בוקס לשוק רק בשביל להרוויח קצת כסף, למרות שהם לא מבינים כלום בקונסולה, ואני מזכיר לכם (שוב) שכל משחק שיצא ל- X-BOX ושלא יצא לפליסטישן יצא בסופו של דבר למחשב כי אחרי הכל מייקרוסופט היא חברה של מחשבים ובסופו של דבר הם יעשו את הדבר הכי נבון ויורידו את האקס בוקס מהשוק.

Deadpool

New member
מספיק ..

עם הויכוחים הסתמיים חשבתי שכבר גמרתם עם זה באשכול הקודם !

*גלעד*

New member
זה ויכוח סתמי??

אם זה היה ויכוח סתמי, אז כל חברות הקונסולות היו מתאחדות יחד עם מיקרוסופט ויוצרות קונסולת על שכל הקונסולות של היום ושל עשרת השנים הקרובות היו מחווירות לעומתה. כנראה שזה ויכוח לא סתמי כל כך...

metal_slug

New member
הויכוח סתמי כי זה לא ויכוח

זה חבורה של אנשים שמזיינים זה לזה במוח שהקונסולה שלהם יותר טובה מהשנייה. מתי תתבגרו ותבינו שהכל עניין של טעם? אתה אוהב את הפלייסטיישן 2 שלך? גבר, כולנו גאים בך, אז אל תלכלך על האקס בוקס שלי, כי אני אוהב אותו.

*גלעד*

New member
אני לא התחלתי את הויכוח.

אבל אני אסיים אותו: ה PS2 טוב, האקס בוקס חרא, וזה סוף הסיפור.

Halo

New member
Alllow me just to say this...

The only question that I wanted to rise in this thread was the following: If you had today 300$ and you didn´t have a console, and you were standing in BlockBuster and saw Xbox and PS2 where would you invest your 300$??? Well I made the Xbox choice.... Which have proven to be the right choice.... Best Regards Halo

whazzup

New member
ומסתבר שהרוב המוחץ בחר ב-ps2

וכולם צודקים ps2 היא מכונת המשחק הכמעט מושלמת (אני לא אגיד מושלמת כי לכל קונסולה יש בעיות אבל ה-ps2 מפצה על כך ולאקס בוקס אין אם מה לפצות) ולכן למסקנה שחצי מהעולם יסכים איתי PS2 RULES!!!! X-BOX SUCS

metal_slug

New member
FFX, GTA3, Soul Calibur 2

כל זה יצא לאקס בוקס. וגם גירסה משופרת של MGS2, שתקרא MGSX. גם Tekken 4, Tony Hawk 3, Crash Bandicoot, Mortal Kombat - Dark Alliance. אה, כן, גם Jet set radio future.

כן המכשיר חזק מאוד אבל...

מה שקובע זה מה שעושים איתו. אני ראיתי סירטונים ותמונות של משחקים מה X BOX וזה בכלל לא מדהים. זה כמו שיפיעלו משחקים עם דרישה של פנטיום 3 500 על מחשב פנטיום 4 1.5 ג´יגה הרץ. ביזבוז. מחוץ מזה אין כמעט משחקים ל X BOX ולאף אחד כמעט אין כוח לחכות עד שהמשחקים הטובים מהפלייסטיישן 2 יגיעו ל X Box. SSX Tricky נראה אותו דבר בדיוק לפלייסטיישן 2 ול X BOX. לעומת זאת, Tony Hawk´s Pro Skater 3 (לפלייסטיישן 2) , נראה הרבה יותר טוב מ Tony Hawk´s Pro Skater 2X ל XBOX.

Deadpool

New member
אוי אוי..

כמו ילדים בוא נבהיר משהו יש כאלה שמרוצים מה-XBOX ויש כאלה שמרוצים מה-PS2 סוף סיפור , ציטוט , נקודה

למעלה