X-CD-Roast ...

cmaand

New member
X-CD-Roast ...

הפעלתי אותה ו.... יאאלה עזבו ת´קטע עם הדרמתיות עכשיו.. קיצר לא הבנתי איך משתמשים בה.. מישהו יכול להסביר לי בקצרה איפה דוחפים את הקבצים ואיפה הכפטור של "צרוב!" ? בתודה cmand.

thezal

New member
לא יודע לגבי התוכנה הזאת

שלום אני משתמש ב gtoaster שהיא מאד נוחה לדעתי.... ממש drag and drop אם תצטרכך יותר פרטים ,אתה יודע איך להשיג אותי... יריב

גם את זה לוקח זמן ללמוד (אבל כדאי)

אני כבר לא ממש זוכר, אבל למרות שזאת תוכנה טובה (אני ממליץ), יש שם כמה קטעים ממש מטופשים: לפני שאתה צורב אתה צריך ללחוץ על כפתור כדי שיחשב כמה מקום הקבצים תופסים. כאילו שהוא לא יכול לעשות את זה בעצמו. דרך אגב, בפעם האחרונה שהסתכלתי, ב-xcdroast יש יותר אפשרויות מאשר בטוסטר, אבל רק בטוסטר הצלחתי לצרוב אודיו (עוד קטע ביזארי). בכלל, זה כמו הרובוטריקים מהטלויזיה, שרובוט אחד היה צריך ללחוץ לרובוט אחר על הכפתור בשביל שהוא יפעל. ודבר אחרון, אם אני צריך לצרוב משהו מהר, אני משתמש בדיירקט סידי directCD, (ווידואז) ישר ולעניין כמו על דיסקט.

HaIFe

New member
הי אני חייב תוכנת צריבה אני רוצה את

cdrecord בבקשה יש לי מנדרייק 8 ואני לא יודע איך להתקין אותה מצאתי הרבה RPM אבל אני לא יודע איך להתקין אותם אני רק מתחיל בלינוקס אבל אני חייב דחוף את התוכנה תסבירו בדיוק איך להתקין את התוכנה הזאותי בבקשה.

thezal

New member
דבר ראשון

תוציא את המליה "חייב" מן הלקסיקון יש אנשים שמקבלים ג´נאנה כאשר הם שומעים את המילה הזאת.... לגבי cdrecord חפש rpm בדיסקים הענה לשם cdrecord ותתקין אותו כך rpm -ivh rpmfile.rpm כאשר rpmfile.rpm הוא שם הrpm שאתה מתקין לגבי שימוש בא אתה יכול למצוא בלינק הבא gtoaster משמש כ אפליקציה GUI ל cdrecord בהצלחה

HaIFe

New member
אבל מצאתי ללינוקס מנדרייק איזה

4 RPM´S מה אני אמור להתקין את כולם מישהו מוכן להגיד לי איזה בדיוק להתקין בבקשה אני מצאתי פעם באיזה אתר בשם RPMFIND אבל אני כבר לא זוכר את הכתובת מישהו זוכר את הכתובת ומוכן להגיד לי בדיוק איזו חבילה להתקין זה דחוף לאאלה בבקשה.

ezaton

New member
קודם כל תירגע.

גם אם תצרוב מחר, ותלמד משהו היום, כלום לא יקרה. יש פה כמה אנשים שאתה תרצה שיעזרו לך, שאתה מעלה להם את הג´ננה, ואני אחד מהם. תרגע עם הלחץ. יש לך הרבה דברים לקרוא וללמוד, ומסתבר שאתה עוד נתקע בדברים הקלים יותר, כמו כיצד לקרוא על דגלים לפקודות. כלי הצריבה זה לא מה שיציל אותך, אתה יודע, אם תחפש מוצא מהיר. לא תמצא כאן כזה, אגב. אנחנו לא מאמינים במתנות חינם. עבור הזכות לדעת יש לעבוד, ולעבוד קשה. אם תתעצל, לא תקבל עזרה. חוצמזה, תתחיל להשתמש בפיסוק. עברית, אנשים, זה מה שאנחנו קוראים ומה שאנחנו כותבים, ונאמר שמילותינו הן אנו. פיסוק. קצת תרבות כתיבה... Ez

mavor

New member
רק בשבילך

הספתי באתר של הפרויקט מדריך ראשון בנושא לינק ישיר נדב

למעלה