X-COPS -אחד הפרקים הכי מצחיקים שיש!

1Shir

New member
X-COPS -אחד הפרקים הכי מצחיקים שיש!

ולא רק מצחיק אלא גם גאוני.. DO YOU AFRAID TO DIE?
לכולנו יש פחדים. אבל לא כל אחד מאיתנו פוחד למות, לא ביומיום לפחות. כנראה שזו בעיקר תוצאה של נסיבות החיים. הפרק מדבר על הפחד למות. לסטיב ואידי (הזוג) לא היה את הפחד הזה. הם התעסקו בפחדים אחרים נוגעים ללב, כמו הפחד להיעזב. אבל פחדים אלה חיפו עבורם על הפחד לחייהם. אולי אחת הסיבות שמאלדר וסקאלי לא פחדו לחייהם, היא העובדה שהם סומכים זה על זו לגיבוי בשעת סכנה? מישהו ראה פעם את הסדרה X-COPS באמת?
איך היא, מעניינת? וחוץ מזה, הפרק כ"כ מדגיש את ההבדל העצום בין מאלדר לסקאלי...
(שנראה לי גם מתבטא אצל דייויד וג'יליאן) הוא אוהב אדם והיא לא.. היא מנסה כל הזמן להתחמק מהמצלמות, אומרת להם שהיא שונאת אותם. הוא לעומת זאת מתקשר, מסביר מדי פעם, לא מתעלם, משתף פעולה. כבר הזכרתי שהתכונה שאני הכי אוהבת בו זאת האנושיות שלו?
(יש עוד כמה תכונות כאלה אצלו..) ואם כבר - אז התכונה שאני הכי לא אוהבת אצלה, זאת הסגירות על כל המשתמע מכך? סגירות מחשבתית (החשיבה המדעית), סגירות כלפי בני אדם - כמה לא מפתיע שזה הולך ביחד
כמו אצל עוד אנשים כאלה שאני מכירה. אני לא יודעת למה אבל X-COPS קצת מזכיר לי פרק שמגיע 6 פרקים אחריו, הוליווד AD. כאן סדרה (אמנם ריאליסטית/דוקומנטרית) וכאן סרט (שהוא כבר פרשני - אבל זה בסך הכול צעד אחד קדימה...) ושניהם מצחיקים לאללה וגאוניים ומהנים מאוד בעיני!

נכון זה פרק גאוני ביותר

לא רק הגימיק שלו (הצלום של COPS), אלא הרעיון של מה שהורג את האנשים, בהתחלה באמת חשבתי שזה אדם זאב אבל בסוף זה שהפחד של כל אדם בעצם זה פעצם מה שהורג אותם... וכן, באמת מרגישים את ההבדל בין מאלדר לסקאלי, גם אי שמתי לב לזה במיוחד בפרק הזה.

Gilliana

New member
רגע, מי שבורח ממצלמות...

... זה אומר שהוא לא אוהב אדם? אני מאד לא מסכימה עם הניתוח שלך לגבי סקאלי כבעלת סגירות מחשבתית וסגירות כלפי בני-אדם - להיפך, סקאלי מאד רגישה. היא מופנמת, נכון - אבל לדעתי היא הרבה יותר רגישה ממאלדר והיא מסוגלת להסתכל על מצבים בצורה אובייקטיבית ואמפטית, בלי לחשוב רק על עצמה, כפי שמאלדר עושה רוב הזמן. בעניין הסגירות המחשבתית, גם לא נכון - היא תמיד בסופו של דבר הסכימה עם הדרך של מאלדר (בניגוד לדוגט למשל) ולמרות שהיא לא קיבלה את הדברים כמובנים מאליהם, היא מעולם לא פסלה על הסף, מה גם שהיו כמה וכמה מקרים טובים בהם היא הגיעה לתשובות בעצמה, ולא בעזרת מאלדר. עובדה גם שבסופו של דבר, סקאלי הפכה להיות מאלדר מס' 2 במובנים רבים - לאדם שמחשבתו סגורה זה לא היה קורה לעולם.

1Shir

New member
הכול יחסי

אני מסכימה בגדול עם מה שאמרת - סקאלי רגישה לאחר. אבל דווקא תכונות אחרות שהזכרת, מופנמת וגם אובייקטיבית, מצביעות על הסגירות שלה. היא לא מחצינה רגשות החוצה. ולגבי החשיבה הסגורה, זה יחסי. לעומת הרבה אנשים יש לה ראש פתוח, לעומת מאלדר אין לה.

eve6

New member
COPS משודרת מדי פעם בסטאר וורלד

סדרה מצויינת, אגב, אם כי הרבה יותר עצובה מהפארודיה שלה...(בגלל העיסוק באנשים אומללים אמיתיים).

Y. Welis

New member
פרק גימיקי לדעתי

מתקופה שהיו כמה כאלה - כמו הפרק בשידור חי של ER (שאגב נקלט בארץ בזמן אמיתי, בערוץ הצרפתי - נפלתי עליו בעיתוי קוסמי), ופרקי ה'חדשות' מ'באבילון 5'. לא אהבתי אותו כשראיתי אותו, ולא חושב שאוהב גם היום.

ממש לא

אותו שידור של ER שודר ב"איחור" של מספר ימים לא מועט מזמן השידור האמיתי. אם אני לא טועה רק בחוף המערבי של ארה"ב הוא שודר בזמן אמת כמו שתוכנן...

Y. Welis

New member
אני ראיתי אותו בחי, ב-4 לפנות בוקר

אח"כ גם קראתי שהוא צולם פעמיים, פעם אחת לחוף המזרחי ושניה למערבי. אילו הוא היה משודר באיחור, לא היה צורך לצלם פעמיים.

מעולם לא שמעתי דבר כזה

עד כמה שידוע לי הוא צולם פעם אחת ושודר בלייב בחוף המערבי (אם אני זוכרת נכון) ובכל שאר העולם הוא שודר בשעתו הרגילה של יום השידור באותה ארץ.

למעלה