X-MAN

X-MAN

שלום חובבי נוסטלגיה! דיבורי נרגילה פה ושם ואז נזכרתי כמה הסידרה המצויירת של X-MAN הייתה נהדרת. בכל אופן, התחלתי לחפס פרקים להורדה או לצפיה לא מצאתי ואני פה.. אז.. אם משהו יכול לעזור לי איכשהו אני מאד אשמח :) תודה מראש.

סוף סוף

עוד מישהו שאוהב אקס מן כמוני!!! האח! בכל אופן, את העונה הראשונה של אקס מן ניתן להוריד דרך *שיעול* קאזה *שיעול* אבל אסור לנו ממש לדבר על זה... אם אתה לא מוצא ב*** אז תשלח לי מסר אישי, ואני אעזור לך למצוא

NightElf

New member
גם אני חולה על הסדרה המקורית ../images/Emo13.gif

של X-Men כמובן!!! הסדרה החדשה נראית מצועצעת וילדותית מידי, לפחות ככה אני חושב, אין כמו המקור!!!

לא לזלזל היום יצא הפרק הראשון של

העונה הרביעית והבלאגן חוגג שם ספוילרים ראו הוזהרתם אפוקליפס חזר ונכון לעכשיו רוג הרגה את מיסטיק ומגנטו הושמד על ידי אפוקליפס:\

על איזו סדרה אתה מדבר?

אקס מן הישן או אבולושיין? כי אני ראיתי רק את העונות הראשונות של אקס מן ואני לא ממש יודע מה קורה בהמשך...

shacta man

New member
אבולושיין לדעתי

הרבה יותר טובה מהסדרה הישנה. הסדרה הישנה התבססה בצורה מאד (איך לומר את זה בעדינות) בעייתית על הקומיקס. אני מעדיף סדרות שלא מנסות להעתיק את המקור (ואגב כך עושות קקה עבודה) אלא לוקחות את הרעיון הבסיסי ויוצרות משהו שונה וחדש.

NightElf

New member
אני עדיין חושב שהמקור טוב בהרבה

ומה הקטע עם הילדותיות בסדרה החדשה? היא קשורה איכשהו לסדרה הישנה? או שאין בה קשר? נראה כאילו "התאימו" אותה לדור של ילדים קטנים, מבלי לפגוע כמובן...

shacta man

New member
האמת היא

שכשראיתי את הסדרה הישנה כשרק הקרינו אותה פעם ראשונה אז מאד נהנתי. אבל בגלל שעברו מספר שנים מאז והטעם שלי השתנה, ועכשיו היא כבר די מציקה לי. אבל האמת היא שגם בקומיקס אני כבר לא אוהב את האקס מן. ממש קילקלו אותם. מה שאני כן אוהב בסדרה החדשה ולצורך כך גם בסרטים זה שלקחו את הרעיון המקורי ושיחקו איתו יעשו משהו חדש. אקס מן אבולושן זה בעצם הרעיון הבסיסי של האקס רק "עדכני יותר" ובלי כל ההסתבכויות של הקומיקס ושל הסדרה הקודמת. אני מבין למה אתה מכוון בילדותי, כל הסיפורי בית ספר האלה בעעעעע אבל מה לעשות זה מה יש

NightElf

New member
מה שהם עשו זה ניסיון להרוויח כסף

על חשבון הדור "החדש". זה כמו שאחי הקטן שהוא בן 13, לא מתלהב מהי מן בגרסה הישנה, אבל כשהראתי לו פרק אחד מהי מן בגרסה החדשה, הוא התלהב כל כך, והוא גם חולה על האקס המן החדש, ויש לו בובות ודברים כאלה. הנקודה היא שהסדרות "המחודשות" הן בעצם תוצר שיווקי שנועד למצוא חן בעיני דור חדש של קהל צרכנים. לעומת זאת באגף הנוסטלגיה, אין על הסדרות הישנות, תרצה או לא. אולי בעוד 10 שנים אתה תראה את אקס מן אוולושין בתור סדרה נוסטלגית, אחרי שתהיה סדרת אקס מן "מעודכנת", ואז אתה תבין למה אני מתכוון שאין על המקור... רק שלך "המקור" יהיה אקס מן אוולושין, כמו שלי המקור הוא האקס "הישן" שאנחנו מכירים. והנה תמונה של הי מן בגרסה החדשה, ציורי וילדותית וממוחשב כזה...

shacta man

New member
אתה צודק

זה נסיון לעשות כסף על הדור הצעיר יותר. אבל אין בכך שום דבר רע, כל עוד המוצר טוב. גם הסדרה המקורית היא מסחור של הקומיקס, זה לא עושה אותה טובה יותר או פחות. למשל בקומיקס יש עכשיו את הליין של אולטימט ,ובתוכו אולטימט אקס מן, שהוא בעצם פניה לקהל צעיר יותר שלא מכיר את המקור. והליין הזה הרבה יותר טוב (וזה בא לי בהפתעה, היתי בטוח שזה יכשל תוך שנה. מראה כמה אני מבין
) מהחוברות הרגילות. האמת היא שאני לא מתלהב יותר מדי מאבולושיין, בינתיים ממה שראיתי סדרה נחמדה אבל לא יותר מזה. אבל שמעתי הרבה ביקורות טובות על העונות שלא שודרו בארץ אז אני חושב שאני אחכה לראות אותם ואז אוציא גזר דין.

אהממ...

אני לא יודע בקשר להעתקה מהקומיקס כי לא ממש יצא לי לראות את הקומיקסים (לפי מה שהבנתי יש איזה 1000 גליונות) אבל הסדרה הישנה בהחלט הייתה מרתקת. אפילו במושגים של היום היא נחשבת לסדרה ממש טובה, שעומדת בפני עצמה.

frodo1

New member
אני ראיתי את הסדרה הישנה

ואני רואה את הסדרה החדשה ואני אוהב את שתיהן. אבל אני יותר אוהב את אבולושן כי אין בזה את כל הסיבוכים מהסדרה הישנה שציקלופ מאוהב בג'ין אבל גם וולברין מאוהב בג'ין אבל הוא גם מאוהב בסופה וכל החרטא הזה.

NightElf

New member
"הסיבוכים" הם עלילה יותר ראיליסטית

לחבורת האקס מן ביחס לגילם. לא במקרה בסדרה החדשה האקס מן הם קטינים, ככה שהילדים היום יוכלו להזדהות איתם יותר...

תודה על כל התגובות

שלום! לדעתי הסדרה הישנה היא הרבה יותר טובה בגלל שהיא מגיעה לרמה של כמעט קומיקס איכותי ולא כעוד סדרת ילדים מושקעת, אבל לא יותר מדי. העניין מאד דומא לבאטמן הישן לאומת באטמן דור העתיד שאין ספק שגם שם הסדרא הישנה לוקחת בגדול! בכל אופן תודות לכוולכם, צחי זכריה.

למעלה