x-men

jean gray

New member
x-men

אני מתה על אקס מן {להלן השם שלי} ורוצה לדעת מי אוהב אקס מן בפורום ויכול לשלוח לי תמונות מהסידרה הישנה והחדשה

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

אבל את הישנה. בקשר לתמונות, רק תני לי את האיסיקיו או המס'נגר שלך ואני אשלח לך. יש לי איזה 50 תמונות טובות. דרך אגב, מי הדמות האהובה עלייך?

NightElf

New member
ואני יותר ../images/Emo13.gif אבל באמת. לא בעיה

למצוא תמונות של אקס מן. פשוט תרשמי בגוגל X-Men, ויהיו לך מלא תמונות שמה. הדמות האהובה עליי ביותר היא ג'יין

../images/Emo5.gif איכס!!

אני שונא את ג'ין בגרסת האבולושיין. היא נראית שם כמו איזו פליטה קונית. היא עשוייה כולה מריבועים. זה איכסה!!

קונית=קובנית

סליחה על התקלה. למרות שאם היה דבר כזה פליטה קונית אני בטוח שהיא הייתה אחת!

NightElf

New member
חה חה ../images/Emo6.gif לא צריך להסחף

אבל אם כבר פתחנו דיון על המראה של הדמויות בסדרה שמה (שד"א למדתי לאהוב אותה). רציתי לדעת, אני היחיד שחושב שהדמויות שמה נראות אנורקסיות ולא במקרה? בסדרה הישנה למשל מראים דמויות חטובות אומנם, אבל בעלי מבנה גוף נורמלי\מסיבי\בריא, ואילו בסדרה החדשה הצרו לדמויות את היקף המותניים כאילו הם מינימום בני 11. מקריות או כוונה? מישהו סבור כמוני\חולק על דעתי?
והנה תמונה לדוגמא ---->

אני שנאתי את ג'ין תמיד ובכל גירסא

למרות שבסרט היא קרובה למגניבות כלשהי. הסגנון של אקס מן אבולושין דווקא מגניב, אהבתי (למרות שכולם רזים מידי וזה קצת מבהיל XD) אבל אני ממש שונאת את הספייק הזה, מאיפה הוא צץ בכלל? הוא מזכיר לי את כוח חשמלי הדפוק הזה שיש בערוץ 6 בימי שבת

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!../images/Emo29.gif

פיינלי מישהי נורמלית
ונורמלית הכוונה למישהי שלא אוהבת את ג'ין ויש לי 10000000002 סיבות למה לשנוא את הביץ' הזאת
בקשר לשאלה של ההודעה למעלה - האנימטורים של WB (הם עשו את הסידרה, רייט?
) תמיד, אבל *תמיד*, מציירים את הדמויות אנורקסיות בפוזות של דוגמנית צמרת.....אפילו אם הם בנים חחחחח (גאד בלס וולברין [
] שבחיים לא יציירו אותו אנורקסי חחחח) בעעעעע סטף שרוטה....להתעלם
אגב, אני חדישה חחחח
קוראים לי סטפני j'ai 16 ans
אני חולה על סדרות מצויירות!! ^__^ (כאילו דההה אז למה לעזזל אני פה?? חחח
) וכמובן, אני חולת אקסמן
(רציתי ניקניים חדש אבל זה חדש בכול מקרה אזזזזזזזז בעעע לוחשוב!
) תראו משו חמוד שציירתי
צ'יביז ^__^

spider kisser

New member
גם אני חושב שציירו אותם מכוער

במיוחד את וולברין, אבל גם אני התרגלתי ועכשיו אני אוהב אותם כמו שהם(טוב, אולי חוץ מ "זאבון"), יש כמה דמויות יפות חדשות שלא היו בסידרה הקודמת אני חושב כמו אפלוליין(הכחול שנעלם) וזאת שעוברת דרך קירות(אפילו שזה לא הגיוני שהיא נוסעת באוטו וכל האוטו ביח עם מי שנוסע בו עובר ללא פגע גם כן:)

jean gray

New member
איסיקיו

207462370 שם:Magenta אגב הדמויות האהובות עלי מהסידרה הישנה גמביט ווולברין מהחדשה כספית,ג'ין וניטקרולר

למעלה