X vs. Y

Transcending

New member
מי שמדברת

לפחות אני לא לוקח חלק בחרם הילדותי הזה שלכם.
Running Up That Hill

chyio

New member
על איזה חרם אתה מדבר?!

אמיר, אתה(!) זה שהוצאת את עצמך מהמסגרת! לא אפחד אחר! תפסיק להאשים! וזה שאני מגיבה לך בצורה כזאת לא אומר שאני שונאת אותך>_< אני פשוט רוצה שתחזור להיות אתה למען השם|:

איך אפשר להחרים מישהו שלא קיים?

ועוד אחרי שהוא הודיע שהוא מחק וחסם אותנו מהמסנג'ר, מחק את מספרי הטלפון שלנו, נעלם לזמן מה מכל מקום שדרכו יכול היה להיות לנו קשר איתו ודרש שנשכח אותו.

Transcending

New member
דיי עם כל ה"לא קיים זה"

אתם יודעים טוב מאוד לא קיים, הייתי שמח אם תפסיקי לאמץ את מה שהדר אמרה בקשר לזה. וכן זוער- זה דבר שכן היה קיים, זה פשוט לא אני. זה הכל. זה שאת בוחרת להתייחס לזה ככה מראה כמה ילדותית את בוחרת להתנהג. בקטע ההוא ירדתי בעיקר על עצמי, לא על אף אחד מכם. וכן, הייתי מצפה לפחות לסוג של התענייניות או "שמחים שחזרת". עזבי, זה לא שווה את זה וזה בטח לא המקום. מאיה- ****י :)

מה?!

אני לא מאמינה שאתה אומר את זה!!! אתה כתבת פוסט ארוך בבלוג שלי ובין הדברים המעטים שהבנתי ממנו, הבנתי שאמרת לנו לשכוח ממך ושסלובי לא קיים יותר, ואין בכלל קשר להדר! אני מתייחסת לזה בדיוק כמו שאתה רצית שאתייחס לזה! אני ממש בהלם, אתה אומר את כל הדברים האלו ואח"כ מעז להפוך את זה בצורה הזאת ולנסות להוציא אותנו אשמות?! אתה קורא לנו ילדותיות, למאיה ולי, כשאתה זה עם המשחקים המפגרים של מלחמות הקללות, כמו ילד בכיתה ג'. אחרי כל מה שאמרת ועשית, אחרי שפגעת בכולנו, אתה לא באמת יכול לצפות שנשמח מזה שחזרת. אני באמת מצטערת שאתה מוצף בחרא או מה שזה לא יהיה, אבל אל תוציא את זה עלינו. זו לא אשמתנו, אנחנו לא עשינו לך כלום.

ושלא תעז להגיד *לי* שזה לא המקום!

אתה התחלת עם החרם המומצא שלך ביציאה הכי לא קשורה בעולם, כאילו רק חיפשת איפה להוציא את זה.

Transcending

New member
תירגעי, זה באמת לא המקום

אמרתי את זה כי כולכם התעלמתם מכל הודעה שלי כאן, עובדה שזה גארם לשתיכן להגיב, אל תגידי שזה לא נכון... וזה בסדר, אין לי מה להגיב לך בדיוק. ככה את רואה את זה ואת לא מנסה להבין אפילו. זבש"ך.

אם זה לא המקום, אל תפתח את זה בכלל.

ומה כבר רצית שנגיב? אנחנו לא חייבות להגיב לכל הודעה בפורום. (ואני חוזרת ומדגישה, במיוחד לא אחרי שאמרת בפירוש שאתה לא רוצה שום קשר איתנו.) אני רואה את זה כמו שאתה נותן לי לראות את זה. פה סיימתי, באמת שזה מיותר.

Transcending

New member
הבעיה שעשתין את זה רק בגלל זה:\

ואם זה מה שהבנת צר לי עלייך. אהה, פתאום זה כן מיותר? |מגלגלעיניים|

Ice Queen 7

New member
היא לא הילדותית פה

אתה זה שמחליט שיש עליך חרם, מקלל אותנו כמעט בכל מקום אפשרי באינטרנט.. אתה זה שבחר להתנתק מכולנו, אז למה אתה עוד מתפלא כשאנחנו לא מגיבים לך ומנסים להתעלם ממך? (חוץ מבויכוח או שניים, מסתבר) מה חשבת, שאיך שתחזור לפורום כולנו נהיה שמחים ונחמדים אליך ושהכל יחזור להיות כמו קודם? זה לא הולך ככה.

Transcending

New member
הופה, חיכיתי לתגובה שלך

קריפית. היחידה שעשית לה את זה זאת את. ואת יודעת טוב מאוד עלע כמה שעשיתי הכל בשבילך, כמה שנשארתי עד מאוחר בלילה רק כי ביקשת. כמה.. עזבי, את פשוט אטומה בטירוף וזה כל כך לא שווה את זה. אביעד- תמחק את כל השרשור הזה. לא הייתי צריך להתחיל בכלל עם האינפטיליות האלו.

Ice Queen 7

New member
...

היחידה? גם את מאיה קיללת בקומונה, וגם קראת לכולנו מכשפות.. ועל כל שאר התגובה הזאת נשאר לי רק לשאול- מה לעזאזל הקשר של מה שכתבת לכל העניין הזה? |:

Blade Of Fire

New member
אולי מספיק?

שכחתם איפה אתם? יש מסרים, מסנג'ר ואייסיקיו בשביל זה! קצת שליטה עצמית! אתם לא ילדים קטנים! מה שלא תהיה השטות הזאת סגרו את זה בין עצמכם ולא על גבי דפי הפורום!

Liquid Dreams

New member
נמאסת.

פשוט נמאסת. כתבתי לפני כמה ימים סוג של מכתב שלא היה אמור להשלח בכלל, אבל עלית על העצבים, ואני שמה אותו פה כי אני יודעת שלא תקרא אותו בשום מקום אחר. היי אמיר, אני יודעת שבטח תתעצבן מזה, אבל אם לא אכפת לך, אני לא מתכוונת להעביר לך עוד דברים אז תקרא בבקשה עד הסוף. זוכר אותי? לינטו? לינטומבללייקה? מאיה? לא אכפת לי אם אתה זוכר או לא. אתה יודע, אתה בנאדם מתוסבך ברמות. יש לך בעיה שלא קשורה אליי או לאף אחד מהמשפחה, ואתה בכל זאת מאשים אותנו בה. אמרת שהקשרים שלך איתנו היו מזויפים, ש"סלובי" לא קיים, ושאתה רוצה שנשכח אותך, כי אתה תשכח אותנו. אז הנה, לא שכחתי. אני זוכרת עוד את הלילות המצחיקים והמלאים ב"מישהו רוקד לי על הגרייב", את המנהג שהכנסת בעיקר לי ולטל לערבב עברית ואנגלית, ואת השיחה המוזרה בטלפון אז כשהיית בת"א עם עלע וליהי. חוץ מהדברים האלה, אני גם זוכרת דברים רעים. את הנטישות שלך, את ה"לא הייתי מוסיף אותך בכלל", את ההודעות המגעילות שכתבת, לא רק לי, בקומונה. לא הספקתי לקרוא אותן כי עלע כבר מחקה אותן, אבל היא הראתה לי מה כתבת לי. אני חייבת להגיד לך, כבר לא נפגעתי. לא נפגעתי, כי אותך הוצאתי לצד השני של החומה כבר מזמן, ויותר חשוב- הוצאתי אותך מהחיים שלי. אתה לא כלום בשבילי. אולי בנאדם מתוסבך עם המון בעיות שקשורות לעצמך בלבד. אתה זה שבוחר מה לעשות בחיים שלך, לא אני ולא אף אחד מהמשפחה, ואתה היחיד בעולם הזה ש-בחר- להיות איתנו בקשר, או שאני טועה? אי פעם הרגשת שהקשר שלך איתנו כפוי? אתה יודע, כתבת אז בבלוג של זוער שאין סלובי, ושזה היה אמור להיות ברור שזה מפריע לך שקוראים לך ככה ולא בשם שלך, אבל לא אמרת לנו אף פעם, "תשמעו, השם שלי זה אמיר ואני רוצה שתקראו לי ככה". עלע אמרה שכשהיא קראה לך אמיר התעצבנת, והיא שאלה למה. אחרי מה שכתבת אצל זוער, אני לא יכולה להגיד שאני בטוחה למה, אבל אני כן יכולה לחשוב שזה בגלל שלכאורה מי שאנחנו הכרנו לא היה אמיר, לא רצית שנקרא לו ככה. יודע מה, זה לא ממש משנה עכשיו, אני לא הולכת לכתוב לך על עלע. אתה מאשים אותנו בבעיות ובשקרים של עצמך, ואם יש משהו שאתה צריך להבין זה שהבעיה איתך ולא איתנו. אנחנו היינו קורבנות[כן, כן, קורבנות!] של הבעיה הזאת שלך. והבעיה שלך אמיתית, והיא לא קשורה אלינו. אם אתה לא מסוגל ליצור קשרים במציאות ולכן אתה בא לאינטרנט כדי למצוא לך חברים, יש לך שתי אפשרויות: 1) לקחת את הקשרים האלו ברצינות וכחברים לכל דבר, או 2) להתייחס לקשרים האלה כאל מקום מפלט זמני, שתתנתק ממנו בשניה שכבר לא תוכל להיות בו יותר. בחרת בשניה, וזאת כבר בעיה שלך, ובחרת להאשים אותנו בבחירה הכנראה שגויה הזאת. זאת בעיה אמיתית שלך שאתה לא מצליח להתנתק מהאינטרנט, ואתה ממשיך להתנתק ולחזור ולהתנתק ולחזור. כתבת לטל במסרים שהוא היחיד שאתה מתגעגע אליו מכל המכשפות ההן. אנחנו מכשפות? -אנחנו- מכשפות? איך הגעת למסקנה הזאת? אנחנו לא המכשפות פה. אנחנו ממש לא הצד הרע בסיפור הזה, וגם אתה יודע את זה. אתה דרמה-קווין, הוצאת אותנו בתור אנשים רעים שחיבלו לך בחיי היום יום. זה לא נכון, ואתה יודע גם את זה, ובחרת להמשיך בשקר של עצמך. Without the mask where will you hide? Can't find yourself. LOST IN YOUR LIE. קח את זה איך שתרצה. השקר שלך לעצמך הפך לשקר אלינו, ואנחנו נפלנו בפח של זה, מי חשב בכלל שזה לא אמיתי? אם זה באמת לא היה אמיתי, בחרת אנשים תמימים שידעת שיאמינו לך, והפכת אותם לחברים הווירטואליים והזמניים שלך. מעשה ילדותי ושפל, אבל לא אכפת לי. כבר לא אכפת לי ממך, לא אכפת לי אם תמשיך למצוא לך אנשים שיסכימו להיות חברים שלך רק כדי לגלות אחר כך שאתה לא באמת חבר שלהם, לא אכפת לי אם תשתנה, לא אכפת לי מכלום. אני רק יודעת שאיתך אני לא רוצה לדבר יותר. [הו כן, כמה דבילי מצדי, נכון? כמה מפגרת יצאתי עכשיו.]

למעלה