x & y

RVD18

New member
x & y

החלטתי להזמין:) בנתיים עד שהוא יגיע אני רוצה לטעום ממנו אז אפשר בבקשה המלצות על השירים הטובים שבו?

מיכיל

New member
אבל זה לפי דעה אישית... ההמלצה ../images/Emo13.gif

אני ממליצה בחום מאוד מאוד על TALK, WHITE SHDOWS,WHAT IF וכמובן SPEED OF SOUND

debase

New member
רשימת השירים לפי הסדר שאני אוהב

אלבום הרבה פחות עקבי מהקודם... לפי מקומות (מהראשון): WHAT IF FIX YOU SQUARE ONE THE HARDEST PART TALK (מנגינה מעולה, מילים יותר בכינויות / לא קשורות מהרגיל). WHITE SHADOWS וזהו בגדול.

aviGODFATHER

New member
אהבתי את כולם חוץ מTil Kingdom Come

שפשוט עוד לא התחברתי אליו כ"כ... כל השאר אהבתי בערך באותה מידה... ואני חוזר בי מההצהרה הדבילית שX&Y לא יותר טוב מהאלבומים הקודמים. לדעתי זה האלבום הטוב ביותר שלהם עד עכשיו.

aviGODFATHER

New member
משהו מעצבן...

היום נכנסתי לטאוור רקורדס וראיתי איך הדיסק נראה. כמה זבל הם מקשקשים שם! "האלבום כולל את הלהיט Speed Of Sound" "אלבומה השלישי של קולדפליי" ולמה לעזאזל הרקע הוא כחול ולא שחור כמו שהוא אמור להיות? וכל זה רק ממבט של 10 שניות... למה הם צריכים לשנות כ"כ הרבה?

מסכים...

אני לא יודע מה איתכם אבל אותי כלקוח הם הפסידו. גם בגלל המונופול והמחירים. וגם בגלל שטויות כנ"ל.

MarishA M

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך..

וגם אותי כלרוחה הם בהחלט הפסידו!..

aviGODFATHER

New member
אז למה בכל התמונות הוא בשחור../images/Emo35.gif

למשל באמזון. תרשמי X&Y בגוגל תמונות ויהיה לך רקע שחור
למה בארץ היו חייבים לשנות את זה
לא שזה הופך את זה למכוער אבל זה תוכנן להיות בשחור אז למה לשנות

דיתוּש

New member
אתה מעט עיוור צבעים,

כי זה כחול מאוד כהה. אם זה היה שחור, כמו שכתבה מעלייך, אי-אפשר היה לראות את ה-x&y בבירור כי השורה למעלה היא שחורה.

aviGODFATHER

New member
טעות שלי ...

המחשב שלי כנראה מציג כהה יותר ממה שזה אמור להיות... מוזר שלקח לי כ"כ הרבה זמן לשיםן לב
טוב לפחות עכשיו אני יודע שמשהו דפוק כאן... סליחה על הויכוח הטפשי

aviGODFATHER

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

למעלה