XBOX 360: 2005 - 2016

sky121

New member
XBOX 360: 2005 - 2016

מיקרוסופט הודיעה היום (20.4.16), על הפסקת הייצור של הקונסולה, שפתחה ראשונה את הדור השביעי של הקונסולות.
הקונסולה שהביאה את ה-HD למסך הטלביזיה, עם חיבור אלחוטי של בקרי המשחק.
אני אזכור אותה: כקונסולה שניסתה שכל ז'אנר יהיה אפשרי לשחק עליה (משחקי אסטרטגיה).
מאמץ להגיע לקהלים אחרים (JRPG).
בעיות טכניות קשות בעיקר עם הדגם הראשון, עם מונח המפורסם "טבעת המוות האדומה". בנוסף המכשיר עשה שריטות לדיסקים.
שהפכה למיינסטרים את המושג modern military shooters.
ואת הגימיק שנשחק עד דק cover system.
בסוף ימיה של הקונסולה והעיכוב במעבר לדור הבא. היא נהפכה למכשול ומטרד לפיתוח משחקים למחשב. בעקבות הפער העצום שנוצר עם הזמן. עד כדי כך, שעשו שינמוך למשחקים מסויימים, בשביל לא להראות את אותו פער.

ולסיום, הנה סרטון שמציג את החשיפה העולמית של הקונסולה. יש פרסומת ל-iPod על ההתחלה, והמנחה הוא אלייז'ה ווד! כנראה בגלל המומנטום שאחרי הטרילוגיה של שר הטבעות.

אני אזכור אותה לעד קונסולה שהשגתי בה את כל האצ'יוומנטים ל...

Vanquish. אה וכקונסולה שסיימתי עליה את רזי 5 וטומב ריידר 2013. אלה הזכרונות הכי טובים וחזקים שלי מהקונסולה, את כל מה שקשור לJRPGS של הקונסולה אני רוצה להדחיק לנצח, זה לא קרה, חלמנו את כל זה.

כיום היא אצל אחי, אבל אני רוצה להחזיר אותה לכאן כדי לשחק עליה שוטמאפים.
הקונסולה החרא הזו היא גן עדן לשוטמאפס.

PlayGirl3

New member
כשנכנסתי לדור הקודם התפתתי לקנות אותה במקום PS3

כיוון שלפלייסטיישן באותה תקופה היו פחות משחקים שמשכו אותי, בעיקר בתחום ה-jRPG.
המשחק הראשון ששיחקתי עליה Tales of Vesperia היה נהדר וחשבתי שצפויות לי איתה שנים של הנאה, אבל משם הכל הדרדר. התאכזבתי ממשחק אחר משחק עד שלבסוף יצא ני נו קוני ושכנע אותי לחזור למקורות. האקס בוקס עברה לבית של ההורים לשחק כשאני מבקרת שם, וגם זה לא החזיק כי עכשיו כשאני מחוץ לבית אני רק עם הויטה.
מייקרוסופט לא יעבדו עליי יותר.

חחחח לא תכננת למכור אותה?

אני תכננתי למכור את שלי אבל לא מצאתי קונים.
תמיד שאת אומרת "הבית של ההורים' אני מדמיין איזה מושב פסטורלי כזה.

PlayGirl3

New member
תכננתי לשחק על שתיהן, בפועל לא הייתה סיבה

חוץ מ-Alan Wake איזה אקסקלוסיבי נורמלי היה ל-360?

Kameo,rise of the tomb raider,halo 4.

אז כן רמיתי קצת בrise of the tomb raider אבל זה שקוף שזה משחק PS3ַ&360 ולכן אם האקסבוקס 360 שלי היה אצלי הייתי משחק את המשחק הזה עליו במקום לחכות לגרסת PS4.

kameo מקסים בטירוף, וhalo 4 תמיד רציתי לנסות כי הקמפיין העלילתי שלו נראה ממש איכותי וטוב, ואני גם חושב שבגלל פלטת הצבעים שלו הוא נראה מעולה גם 3 שנים אחרי :)

CallMeCavanaugh

New member
עכשיו שאין ייצור תוכל למכור ביוקר :p

האמת היא שאני רוצה להביא אחת בשביל לשחק בוויצ'ר 2 וב lollypop chainsaw שאת שניהם יש לי בשבילה ולא הספקתי לשחק בהם לפני שהעפתי את זאת שהייתה לי, אבל אין לי כוונה לשלם מאות שקלים בשביל שני משחקים.

קנה את לוליפופ לps3 בטח עולה גרושים.

ואת המכשף 2 תשמור ליום שאולי אקסבוקס one יעניין אותך :)

CallMeCavanaugh

New member
בזמנו פשוט לא מצאתי אותו

אני אחפש שוב אבל פעם הוא פשוט לא היה במלאי בכמה חנויות שבהן חיפשתי.
&nbsp
בקשר לוויצ'ר - יש לי גם עותק חוקי שלו למחשב אבל נראה לי ששדרוג כרטיס המסך שאני צריך בשבילו יעלה יותר מאקסבוקס

PlayGirl3

New member
אם אי פעם אני אסיים את לוליפופ מוכנה לתת בחינם

באמת צריכה לחזור למשחק הזה מתישהו. שונאת שיש לי ברשימת טרופיז משחקים בלי פלטינום

למעלה