Xbox Kicks ASS !!! Forget about PS2

• פותח הנושא Halo
  • פורסם בתאריך

Halo

New member
But have you seen Halo ?

I´m sorry my friend but unless you´ve seen Halo on the Xbox you don´t know what you are talking about. It is true that the Xbox is limited in it´s selection of games. but the graphics is far more supiriour the PS2. and the games will follow as well. Including Final Fantazy X.

*גלעד*

New member
זמני לחלוטין.

כמובן שאתה יודע את זה... הכל ניתן להעתקה בסופו של דבר.

*גלעד*

New member
וואו.

לירות במפלצות בתלת מימד משגע פשוט לא עושה לי את זה ביחס למשחק מעמיק ומדהים כמו Final Fantasy X. תמשיך להשלות את עצמך.

Tenchi

New member
Halo

...צריך להיות המשחק המשעמם ביותר שראיתי בחיים שלי. נכון, הגרפיקה טובה. אבל המשחק גרוע. גרוע מאוד. ברור לי לחלוטין שגיימקיוב ואקס בוקס יותר חזקים גראפית מפלייסטשן 2. אבל גיימקוב, בנינו, זה קקה לילדים קטנים, עם עוד מריו ועוד זלדה ועוד מטרואיד, הם פשוט ממחזרים את עצמם כל הזמן (ולואיג´יס מנשן פשוט מזוויע). אקס בוקס זאת הנפילה הכי גדולה בתחום משחקי הטלוויזיה. מייקרוסופט נכנסה לשוק שהיא לא מבינה בו פשוט כלום, אבל בניגוד לסוני, שהפתיעו עם הפלייסטשן הראשון המדהים, האקס בוקס זה גוש ענקי (הקונסוליה הכי גדולה מכולן מבחינת גודל פיזי), השלטים ענקיים וממש, ממש לא נוחים, ויש שמועות די רציניות על מערכות שקורסות בקצב מדאיג. את אקס בוקס יפרצו יום אחד, אבל בינתיים אין לו משחק אחד שממש מעניין אותי. גיימקיוב, בנוסף לעובדה שזה פשוט צעצוע לילדים בני 4, לא יוכלו לפרוץ בכלל בזמן הקרוב, מפני שהוא משתמש בפורמט משלו של דיסקים, שהם קטנים יותר מדיסק רגיל. כלומר - דיסק רגיל לא נכנס לכונן של הגיימקיוב (שוב נינטנדו דופקת את הקונים שלה בתחת, כמו עם ההנינטנדו64). נכון, יש שמועות על חיבור כונן חיצוני לגיימקיוב... אבל זה יעלה הון, גם לקנות כונן וגם צ´יפ, והפתרון הזה הוא תיאורתי בלבד. לעומת זאת, פלייסטשן 2 הכי חלש מכולם. אבל יש לו תמיכה ענקית בארץ, הוא פרוץ לגמרי, ויש לו רשימה כל כך ארוכה של משחקים מעולים שזה מפחיד. אין מה להגיד, מבחינת משחקים (וזה הרי הכי חשוב) - פלייסטשן 2 מנצח, ובגדול. אז כל מי שקונה גיימקיוב או איכס בוקס (לא יכולתי להתאפק), תהנו, ותקנו משחק מקורי ב300 שקל דרך אמזון פעם בשנה. אני נהנה לי עם מטל גיר סוליד 2, פיינל פנטסי 10, ג´ק אנד דקסטר, דוויל מיי קריי ועוד 30 משחקים מעולים שמחכים בסבלנות לתורם (אלו לא סתם דוגמאות לשם הוויכוח, באמת יש לי את המשחקים האלו... פיינל פנטסי 10 מ-ד-ה-י-ם!). ותחשבו על זה. אלון =(^.^)=

*גלעד*

New member
ללא ספק Final Fantasy X

עומד כמעט בכל הציפיות. אני די בטוח שהרבה חושבים כמוני, גם כאלה שהם לא Square Fan boy כמוני.

metal_slug

New member
ובערך חצי מהמשחקים האלה יצאו בעתיד

לאקס בוקס... וואו, פיינל פנטזי 10, לא יהיה לי את זה באקס בוקס, איזה באסה, פחות RPG יפני אחד שאני גם ככה לא סובל...

metal_slug

New member
רגע, אתה מנסה להעליב אותי?

אוי, נפגעתי, fanboy של פיינל פנטזי מנסה להעליב אותי, רגע, אני אלך לבכות בצד

*גלעד*

New member
נראה

איזה משחקים שצוינו פה באמת יצאו לאקס בוקס הנהדר שלך.

Halo

New member
Xbox fans do not worry....

Dear Alon First thank you for the long and educated answer. You certainly now your way around game consols, but I´m afraid you are getting some facts distorted. So allow me to correct you a little bit. After playing Halo for last week, I can truly say that this is far the best 3rd person shooter I´ve ever seen. And believe me I´ve seen a few ...starting from Quake to SOF etc. etc. The AI in Halo plus the music and of course the amazing graphics , makes it the best game ever developed for a console, and that´s not my opnion, that´s PC-Gamer magazine quote. Regarding the stablity of the XBOX. well again you got your numbers wrong. Microsoft sold 1 milion (!) Consols in the last month were 1% of them had some sorts of faliures. Under any measurements these are good numbers. Now regarding Games. - Well I can´t argue with that. Xbox has a poor selection of games. But If you visit www.gamespot.com and you check out the upcoming games that are being written today for the XBox, you know that this Console is here to stay and probably to rule ! Ohhh and one last thing u might forgot... which is the cherry on the Pie... The internet connectivity ...BOOM, a major step for any gamer who want to play a real person and not just a PC. I know it´s not working now. but it will this summer, and then will see where you gonna spend your money on?? Yours Truely Halo

MC ROEE

New member
זה הגיע בכלל לארץ

יותר נכון זה בכלל יצא בחנויות והאם הוא יותר טוב מקודמיו VIII - אין רושי בכלל משיגים כמה קסמים חזקים והופכים לבלתי מנוצחים IX - לפי מה שראיתי ושמעתי שאין קושי וזה כל כך משעמם כי אין מה לעשות מלבד להכות מם סי רי"ש VI is still the best

*גלעד*

New member
לא יותר.

FFVIII היה הטוב ביותר בסידרה. FFX קרוב, אבל לא הגיע לרמה האגדית של FFVIII. FFVI... נו בחייך הוא מדהים, אבל הכי טוב?

MC ROEE

New member
FFVIII

אנחנו מדברים על אותו אחד עם רעיון הjunction system כי זה היה ממש דבילי אחרי שמשיגים כמה קסמים טובים (וממש קל להשיג טורנדו על ההתחלה) הופכים בלתי מנוצחים ומה בדיוק היה אמור להיות הרעיון של הלימיט ברייק הסופית של סקוול היא נותנת משהו כמו 30*9999 מכות אם לא יותר חוץ מזה הסיפור מאחורי המשחק ממש טיפשי

Deadpool

New member
ויכוח באמת סתמי...../images/Emo128.gif

לא הבנתי על מה אתם מתווכחים.. זה שאחד לא אוהב FF וזה שאחד כן..OK אבל להאריך את הנושא למגילת העמצאות סתם מנפח את האשכול כל אחד והטעם שלו..

*גלעד*

New member
הוא צודק.

זה מיותר להתווכח. אני אישית מת על FFVI, אבל מצאתי שFFVIII טוב יותר בשבילי. אין טעם שנתחיל להתווכח על זה כי סך הכל זה מה שיפה כל כך בסידרה הזו, שהיא פונה לכל כך הרבה סוגים של אנשים ורגשות. עזוב שטויות, בו שחק FFX

למעלה