Halo
...צריך להיות המשחק המשעמם ביותר שראיתי בחיים שלי. נכון, הגרפיקה טובה. אבל המשחק גרוע. גרוע מאוד. ברור לי לחלוטין שגיימקיוב ואקס בוקס יותר חזקים גראפית מפלייסטשן 2. אבל גיימקוב, בנינו, זה קקה לילדים קטנים, עם עוד מריו ועוד זלדה ועוד מטרואיד, הם פשוט ממחזרים את עצמם כל הזמן (ולואיג´יס מנשן פשוט מזוויע). אקס בוקס זאת הנפילה הכי גדולה בתחום משחקי הטלוויזיה. מייקרוסופט נכנסה לשוק שהיא לא מבינה בו פשוט כלום, אבל בניגוד לסוני, שהפתיעו עם הפלייסטשן הראשון המדהים, האקס בוקס זה גוש ענקי (הקונסוליה הכי גדולה מכולן מבחינת גודל פיזי), השלטים ענקיים וממש, ממש לא נוחים, ויש שמועות די רציניות על מערכות שקורסות בקצב מדאיג. את אקס בוקס יפרצו יום אחד, אבל בינתיים אין לו משחק אחד שממש מעניין אותי. גיימקיוב, בנוסף לעובדה שזה פשוט צעצוע לילדים בני 4, לא יוכלו לפרוץ בכלל בזמן הקרוב, מפני שהוא משתמש בפורמט משלו של דיסקים, שהם קטנים יותר מדיסק רגיל. כלומר - דיסק רגיל לא נכנס לכונן של הגיימקיוב (שוב נינטנדו דופקת את הקונים שלה בתחת, כמו עם ההנינטנדו64). נכון, יש שמועות על חיבור כונן חיצוני לגיימקיוב... אבל זה יעלה הון, גם לקנות כונן וגם צ´יפ, והפתרון הזה הוא תיאורתי בלבד. לעומת זאת, פלייסטשן 2 הכי חלש מכולם. אבל יש לו תמיכה ענקית בארץ, הוא פרוץ לגמרי, ויש לו רשימה כל כך ארוכה של משחקים מעולים שזה מפחיד. אין מה להגיד, מבחינת משחקים (וזה הרי הכי חשוב) - פלייסטשן 2 מנצח, ובגדול. אז כל מי שקונה גיימקיוב או איכס בוקס (לא יכולתי להתאפק), תהנו, ותקנו משחק מקורי ב300 שקל דרך אמזון פעם בשנה. אני נהנה לי עם מטל גיר סוליד 2, פיינל פנטסי 10, ג´ק אנד דקסטר, דוויל מיי קריי ועוד 30 משחקים מעולים שמחכים בסבלנות לתורם (אלו לא סתם דוגמאות לשם הוויכוח, באמת יש לי את המשחקים האלו... פיינל פנטסי 10 מ-ד-ה-י-ם!). ותחשבו על זה. אלון =(^.^)=